Latest News

Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Τι θα γίνει με τους εργαζόμενους στο "Κανάλι 1"

Αν οι εργαζόμενοι στο "Κανάλι 1" παρακολουθούσαν την χθεσινή συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά, τότε...
μάλλον θα δεν θα αισθάνονταν και πολύ σίγουροι για την τύχη τους, εν όψει της νέας δημοπράτησης ραδιοφωνικών αδειών.
Το θέμα ήρθε στα προ ημερησίας, προκειμένου να εκδοθεί ένα ψήφισμα για την εξαίρεση των δημοτικών αδειών από κάθε διαδικασία δημοπρασίας αδειών .
Μιλώντας ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης υποστήριξε πως οι Δήμοι δεν έχουν τις δυνατότητες να μπουν σε διαδικασία δημοπρασίας για την απόκτηση νέων ραδιοφωνικών αδειών. 
Μάλιστα, σχολίασε μια δήλωση άλλου δημάρχου ότι αν δεν εξαιρεθούν τα δημοτικά ραδιόφωνα και αναγκαστούν να κλείσουν, τότε οι εργαζόμενοι μπορούν να περάσουν στους Δήμους. 
"Προσωπικά δεν συμφωνώ μ' αυτή την άποψη, καθώς δεν μπορώ να καταλάβω τι δουλειά θα κάνουν τόσοι δημοσιογράφοι και μουσικοί παραγωγοί στο Δήμο Πειραιά..." ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μώραλης, ξεκαθαρίζοντας τις προθέσεις προς τους εργαζόμενους, στην περίπτωση που δεν πάρει νέα ραδιοφωνική άδεια των "Κανάλι 1".
Πάντως, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, οι  δημοτικοί σταθμοί δεν έχουν εξαιρεθεί από το σχέδιο νόμο και πρέπει θα διεκδικήσουν τις νέες άδειες τους μέσα από δημοπρασία, όπως οι ιδιώτες., όπως έχει γράψει το Reportaz Net

 Περισσότερα εδώ