Latest News

Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτή είναι η "τιμή" των ΕΛΤΑ για το Κανάλι 1 - Ιδού πόσο κόστισαν τα γραμματόσημα της ΔΗΡΑΠ (ΕΙΚΟΝΕΣ - ΕΓΓΡΑΦΑ REPORTAZ NET)


Τελικά φαίνεται πως τα Ελληνικά Ταχυδρομεία "τίμησαν" τον Δήμο Πειραιά και το "Κανάλι 1", αλλά απλά η "τιμή" κοστολογήθηκε με...
3.450 ευρώ!
Το "Reportaz Net" αποκαλύπτει ότι η ειδική συλλεκτική έκδοση γραμματοσήμων, η οποία είναι αφιερωμένη στην Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά, ΔΕΝ είναι μια ιδιαίτερα "τιμητική" όπως παρουσιάστηκε από τον Δήμο, πρωτοβουλία των Ελληνικών Ταχυδρομείων. 

Στην πραγματικότητα πρόκειται για μια καθαρά εμπορική συμφωνία μεταξύ της ΔΗΡΑΠ και των ΕΛΤΑ, τα οποία πληρώθηκαν με 3.450 ευρώ για τη συλλεκτική έκδοση των γραμματοσήμων. 
Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από την σχετική σύμβαση που αναρτήθηκε στη σελίδα ΔΙΑΥΓΕΙΑ της ΔΗΡΑΠ.
Κάτι τέτοιο μπορεί να είναι θεμιτό, αλλά παραδόξως στην επίσημη ανακοίνωση του Δήμου Πειραιά εμφανίζεται ότι τα ΕΛΤΑ "τίμησαν" το "Κανάλι 1" για τα 30 χρόνια από την ίδρυση του, αποκρύπτοντας  το ποσό που  θα πληρώσουν οι δημότες για την "τιμή"των συλλεκτικών γραμματοσήμων.

Ο Δήμαρχος

Ίσως ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης να μην το γνώριζε αυτή τη συμφωνία, γιατί διαφορετικά δεν θα έκανε λόγο για την "ειδική συλλεκτική έκδοση γραμματοσήμων η οποία είναι αφιερωμένη στην Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά, είναι μια ιδιαίτερα τιμητική πρωτοβουλία των Ελληνικών Ταχυδρομείων...." 

Και συνεχίζει:
"Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα Ελληνικά Ταχυδρομεία για την έκδοση των γραμματοσήμων. Πρόκειται για μια σημαντική ενέργεια που τιμά τη Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά, τιμά την πόλη μας».
( Καλά, τι είδους "τιμή" μπορεί να είναι αυτή, όταν υπάρχει αντίτιμο 3.450 ευρώ για 1.000 γραμματόσημα;)









@ Κι ένα κουιζάκι: 

 Αλήθεια, τι σχέση μπορεί να έχει με το "Κανάλι 1" το συγκεκριμένο κτίριο που αποτυπώνεται σ' ένα επετειακό γραμματόσημο των ΕΛΤΑ για τα 30 χρόνια ζωής της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά;

@ Όποιος το βρει κερδίζει, όλο το "πακέτο" με τα γραμματόσημα της ΔΗΡΑΠ που μπορεί σε λίγο καιρό να έχουν και συλλεκτική αξία...