Latest News

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Μας έστειλαν ανακοίνωση της ΔΗΡΑΠ για...άλλο site!

Με έκπληξη λάβαμε χθες μέσω e-mail από τη διοίκηση της ΔΗΡΑΠ μια ανακοίνωση, η οποία αφορά...
άλλο site! 

Ολόκληρη η ανακοίνωση είναι η εξής:

 Δημοτικό Ραδιόφωνο Πειραιά «Κανάλι Ένα 90.4»

Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων
Πειραιάς 7/6/2017 

Ανακοίνωση του πρόεδρου του Δ.Σ της Δημοτικής Επιχείρησης Ραδιοφωνίας Πειραιά ΚΑΝΑΛΙ1 90,4, δημοτικού συμβούλου Πειραιά κ.Τάκη Αβραμίδη. 

 "Οι υπεύθυνοι του site www.mellon.gr, προσπαθούν μήνες τώρα με ψέματα, υπονοούμενα, ανακρίβειες, λάθη και λάσπη να ενοχοποιήσουν πρόσωπα και διαδικασίες να απαξιώσουν την διοίκηση του Δημοτικού ραδιοφώνου Πειραιά και να πείσουν πως είμαστε ίδιοι! 
 Τα καθολικού ψεύδους και υπερβάλλουσας κακοήθειας δημοσιεύματα εξαντλούν τα όρια της συκοφαντικής δυσφήμισης, της παραβίασης προσωπικών δεδομένων, της εξύβρισης της διασποράς ψευδών ειδήσεων και υπερβαίνουν κατά τρόπο εκκωφαντικά σκανδαλώδη, τους συναλλακτικούς κανόνες της δημοσιογραφίας, οι οποίοι επιβάλλουν να υπηρετείται η ελευθεροτυπία και η ενημέρωση του κοινού υπό τον όρο της προστασίας της προσωπικότητας του θιγομένου και της διασφάλισης της αληθείας. 
Είναι η τελευταία καταφυγή ενός απελπισμένου συστήματος, που δεν ανέχεται την Διαφάνεια τη Δημοκρατία και τη δημοσιογραφική δεοντολογία . Δική μας καταφυγή είναι η αλήθεια και η Δικαιοσύνη, στην οποία, έχουμε ήδη καταφύγει αμυνόμενοι. Σύντομα θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις για τα γραφόμενα τους. 

 ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ

@   Πραγματικά απορούμε ακόμα  για ποιο λόγο αυτή η ανακοίνωση στάλθηκε σε μας (πιθανόν κι σ' άλλα sites), ενώ θα μπορούσε να μεταδοθεί από το δημοτικό ραδιόφωνο Κανάλι 1 και να δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα του.
Τώρα τα ίδια ακριβώς μπορεί να ισχυριστεί και το συγκεκριμένο site με όσα γράφονται στην ανακοίνωση!
Σε κάθε περίπτωση, η Διοίκηση της ΔΗΡΑΠ μπορεί ν' απαντήσει με στοιχεία και πολιτικά επιχειρήματα στην οποιαδήποτε κριτική και αν θέλει να μεταφέρει την όποια αντιπαράθεση στα δικαστήρια, είναι δικαίωμα της να το κάνει, αρκεί πρώτα να έχει υποβάλλει την παραίτησή της, προκειμένου να μην χρεώνει τη δημοτική επιχείρηση και τους δημότες με τις επιλογές της ...