Latest News

Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

Καλοκαιρινή γιορτή από τα παιδιά του "ΜΑΜΑ ΤΟΤΟ"' (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Με δύο θεατρικές παραστάσεις έκλεισε ο Παιδικός Σταθμός – Νηπιαγωγείο ΜΑΜΑ-ΤΟΤΟ την...
σχολική χρονιά.

Στην πρώτη θεατρική παράσταση «η εξέγερση των Στρουμφ» συμμετείχαν τα παιδιά του μεταβρεφικού τμήματος παιδιά ηλικίας 2 - 2,5 ετών και τα μικρά προνήπια ηλικίας 3,5 - 4 ετών.
  Ένα διασκεδαστικό έργο με πρωταγωνιστές τους λιλιπούτιους μαθητές, οι οποίοι ξεδίπλωσαν τα ταλέντα τους στην υποκριτική στο χορό και το τραγούδι κι έστειλαν  μηνύματα για το περιβάλλον στο κοινό τους, γονείς και συγγενείς που παρακολουθούσαν την παράσταση στο κατάμεστο θέατρο «κάτω από τη γέφυρα» στο Ν.Φάληρο.

        Στην δεύτερη θεατρική παράσταση που ακολούθησε συμμετείχαν τα παιδιά του τμήματος του νηπιαγωγείου κι είχε τίτλο «ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΈΨΕΙΣ». Το υπέροχο βιβλίο της Κέλλυς Σταμουλάκη διασκευασμένο σε θεατρικό έργο γραμμένο σε έμμετρο λόγο για  παιδιά. Το χιούμορ, οι αστείες σκηνές οι χορογραφίες  η μουσική επένδυση οι εναλλαγές στα συναισθήματα , τα μηνύματα τα νοήματα  σε συνδυασμό με τον αυθορμητισμό που διακρίνει τα παιδιά σκόρπισαν χαμόγελα αλλά και συγκίνηση στους γονείς και συγγενείς που παρακολούθησαν  με αμείωτο ενδιαφέρον την παράσταση.

       Ακολούθησε τελετή αποφοίτησης για τα νήπια και μοιράστηκαν αναμνηστικά και δώρα σε όλα τα παιδιά.