Latest News

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Ποια είναι η Ελληνίδα μάνα που αναστατώνει την Αυστραλία (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Έχει υπέροχο κορμί, τέλειο στήθος, καλοσχηματισμένους ολοστρόγγυλους γλουτούς που δεν διστάζει να ποζάρει με την πλάτη γυρισμένη μπροστά στον φακό, αφού...
πράγματι είναι ένα από τα δυνατά της σημεία.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα της Αυστραλίας "Νέος Κόσμος", αναγνωρισμένη από τηλεοπτικό δίκτυο «Channel 7's Sunrise» ως μια από ωραιότερες γυναίκες στην Αυστραλία, αναγνωρισμένη για το πολύ chic στιλ της, η ελληνικής καταγωγής Hannah Polites αντανακλά τον χαλαρό τρόπο ζωής στις παραλίες της Χρυσής Ακτής και της Μελβούρνης.

Γεννήθηκε στη Μελβούρνη, μετακόμισε όμως στις αμμώδεις ακτές της Gold Coast με την οικογένειά της και την ελπίδα για ένα πιο δραστήριο τρόπο ζωής και αυτό είναι ακριβώς αυτό που πέτυχε.


«Εγώ δεν μετράω τις θερμίδες και δεν ακολουθώ δίαιτες της μόδας γιατί θέλω να επιλέγω τρόφιμα σε πιο φυσική τους κατάσταση. Μου αρέσει να αγοράζω φρέσκα, τοπικά προϊόντα κατά κύριο λόγο από τις τοπικές αγορές» υποστηρίζει η ίδια στο εισαγωγικό της σελίδας της.


Με ένα εκλεκτικό μείγμα ελληνικής και αγγλικής κληρονομιάς, η Hannah ομολογεί ότι λατρεύει την «ταξιδιωτική της βαλίτσα» που την διευκολύνει στο να συνεχίσει να επισκέπτεται εξωτικές τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο. 

Από τον εθελοντισμό ως μαία στα χωριά του Λάος, μέχρι κρουαζιέρες σε πολυτελής προορισμούς στην Ασία, την Αφρική, την Ευρώπη και τις ΗΠΑ. Μέσα από το blog της δίνει στους αναγνώστες μια εικόνα για αγαπημένα εστιατόρια, καταλύματα και δραστηριότητες για να κάνουμε στο ταξίδι μας στο εξωτερικό.