Latest News

Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Ποιοι έριξαν μπάζα στην παραλία του Πλατανιά στα Χανιά - Απίστευτη ολιγωρία και αδράνεια από τους αρμόδιους (ΕΙΚΟΝΕΣ)



Σάλο και ερωτηματικά προκαλεί η ρίψη μεγάλης ποσότητας μπαζών ακριβώς μπροστά από το γήπεδο, στην παραλία του Πλατανιά...
στα Χανιά.
Στο πόδι βρίσκονται κάτοικοι της περιοχής που προχώρησαν σε έγγραφη καταγγελία προς τον Δήμο Πλατανιά και την πρώην Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου, κάνοντας λόγο για  «αυθαίρετο μπάζωμα της παραλίας στο γήπεδο του Πλατανιά, με συνέπεια να έχουν κόψει την παραλία και την πρόσβαση».
Οι καταγγελίες των κατοίκων έφτασαν στον Δήμαρχο Πλατανιά Γιώργο Μαλανδράκη, ο οποίος  αρχικώς δήλωσε άγνοια για το περιστατικό, αλλά στη συνέχεια δεν δείχνει να προχωρά στην εφαρμογή των ενεργειών που προβλέπονται από το νόμο. 
«Ζητήσαμε να σταλούν μηχανήματα από τον Δήμο να καθαρίσουν την παραλία αλλά δήλωσαν αναρμόδιοι. Μία δηλώνουν άγνοια την άλλη δηλώνουν αναρμόδιοι. Μας κοροϊδεύουν» καταγγέλλουν οι κάτοικοι και συμπληρώνουν ότι είναι διατιθέμενοι να πληρώσουν για να καθαριστεί η παραλία» καθώς το περιβαλλοντικό κόστος είναι τεράστιο αφού στο σημείο εκείνο αφήνουν τα αυγά τους οι θαλάσσιες χελώνες.Εκτός από τις χελώνες όμως, το γεγονός ότι βρισκόμαστε «στην καρδιά» του καλοκαιριού και μιλάμε για την πιο τουριστική περιοχή του νομού, καθιστά αυτήν την αδράνεια αλλά και την σιωπή γύρω από το θέμα, ακόμα πιο «ύποπτες».