Latest News

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Γιατί γέμισε πάλι με σκουπίδια ο Πειραιάς

Με σκουπίδια έχει αρχίσει να γεμίζει πάλι ο Πειραιάς, εξαιτίας των...
απεργιακών κινητοποιήσεων που έχει ξεκινήσει η ΠΟΕ- ΟΤΑ συμμετέχουν οι εργαζόμενοι του Δήμου Πειραιά για το θέμα των συμβασιούχων. 

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας των Εργαζομένων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η οποία εκδόθηκε σε συνέχεια της Απόφασης της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου, σχετική με την απασχόληση των εργαζομένων Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αποφασίζεται κατάληψη και αποκλεισμός των γκαράζ της καθαριότητας των Δήμων, από το βράδυ της Κυριακής 18 Ιουνίου 2017 μέχρι και την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017, όπου θα πραγματοποιηθεί 24ωρη Πανελλαδική απεργία.
Η απόφαση αφορά των σύνολο των Δήμων και λήφθηκε με ομόφωνη απόφαση του ανώτατου συλλογικού οργάνου των εργαζομένων σε αυτούς. 
Ο Δήμος Πειραιά καλεί τους κατοίκους και τους καταστηματάρχες της πόλης να βοηθήσουν σε αυτήν την δύσκολη περίοδο των επόμενων τεσσάρων ημερών, εναποθέτοντας στους κάδους απορριμμάτων τα λιγότερα δυνατά απορρίμματα".