Latest News

Τρίτη 2 Μαΐου 2017

«The LoveStories Project»: Όταν ένας άντρας ερωτεύεται μια γυναίκα... (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι περισσότερες γυναίκες πιστεύουν πως μπορούν να κερδίσουν το ενδιαφέρον του αντίθετου φύλου, με το εντυπωσιακό μακιγιάζ και το...
γυμνασμένο σώμα.
Ωστόσο, η πραγματικότητα φαίνεται να είναι εντελώς διαφορετική στο μυαλό, τουλάχιστον ορισμένων, αντρών, που εξακολουθούν να είναι ρομαντικοί και να εκτιμούν τις απλές καθημερινές συνήθειες και στιγμές μιας γυναίκας. Αυτές που την κάνουν πιο ελκυστική, πιο σαγηνευτική και πιο ερωτεύσιμη.
Απόδειξη αυτού, το βίντεο που δημιούργησαν δύο απόφοιτοι σχολών καλών τεχνών και μόδας στην Ολλανδία, ο Ιμάν Γούιτφιλντ και η Καρολίν Κόνινγκ, στο πλαίσιο του πρότζεκτ που ονόμασαν «The LoveStories Project».
Στο συγκεκριμένο φιλμ, ο νεαρός αφηγείται τη δική του ιστορία για την αγαπημένη του.
« 3 Νοεμβρίου, ξημερώματα. Οδός Saint -Denis. Στο Le Pizza Turque. Καθόταν μπροστά μου. Δεν σταμάτησε στιγμή να μιλάει για τις γάτες και τα σκυλιά των γειτόνων της, αλλά εγώ δεν άκουγα τίποτα από αυτά κι εκείνη δεν την πείραζε καθόλου. Συνέχισε να τρώει, να μιλάει ασταμάτητα και να γελάει. Εκείνη τη στιγμή συνειδητοποίησα πως είχα ερωτευτεί. Αυτή είναι η Μπο. Μου αρέσει ο παριζιάνικος αέρας της. Ο τρόπος που περπατάει στις διαβάσεις. Αγαπώ τα χαζά της λάθη, αλλά και το πείσμα της. Τα δόντια της που δεν είναι τέλεια και τον τρόπο που τα βουρτσίζει. Τις Τετάρτες προσποιείται πως διαβάζει βιβλία, αλλά στην πραγματικότητα υπογραμμίζει αγγλικές λέξεις που θεωρεί ότι έχουν έναν όμορφο συνδυασμό γραμμάτων. Δεν μπορεί ποτέ να αποφασίσει ποιο αναψυκτικό θέλει να πιει, αλλά εγώ ξέρω πάντα ότι στο τέλος θα πάρει το γάλα με κακάο! Τρώει ξανά και ξανά και ξανά. Ακόμα και κρυφά. Δεν ξέρω πως το καταφέρνει αλλά τρώει όλη μέρα. Αυτή είναι η Μπο. Κάθε φορά που την παίρνει ο ύπνος, εγώ την ερωτεύομαι. Κάθε φορά!»