Latest News

Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

#survivorGR:Ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης και ποιος ο χειρότερος; (ΠΙΝΑΚΕΣ)

 Ποιος βρίσκεται στην κορυφή και ποιοι μοιράζονται την τελευταία θέση στο survivorGR;


Από τη μία ο Γιώργος Αγγελόπουλος «παίρνει κεφάλι» στου Διάσημους και από την άλλη ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης έγινε άτυπος ηγέτης στους Μαχητές. Αλήθεια όμως, ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης στο Survivor; Και επίσης, ποιος είναι ο χειρότερος παίκτης στο Survivor;

Στο Πρωινό παρουσίασαν τον αναλυτικό πίνακα με τα ποσοστά νικών για τον κάθε παίκτη χωριστά. Δεν δυσκολευτήκαμε να μαντέψουμε ποιος βρίσκεται στην κορυφή. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι πρώτος στη λίστα με ποσοστό νικών 60,5%. Ο Ντάνος έχει πάρει μέρος σε 152 αγώνες και έχει νικήσει σε 92!

Σε μικρή απόσταση, στη δεύτερη θέση, βρίσκεται ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης με 59%. Στην τρίτη θέση η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με 58,5% και ακολουθούν ο Κώστας Αναγνωστόπουλος με 56,1% και ο Κωνσταντίνος Βασάλος με 52,7%.

Στον αντίποδα βρίσκονται οι υπόλοιποι 5 παίκτες που τα ποσοστά τους είναι κάτω από 50%. Την τελευταία θέση μοιράζονται ο Γιάννης Σπαλιάρας και ο Μπο με ποσοστό 36,6%. Βέβαια, ο Γιάννης Σπαλιάρας έχει πάρει μέρος σε αγώνες και έχει νικήσει τις λιγότερες φορές από όλους.