Latest News

Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

#imeresthalassas: "Παρατράγουδα" στo Μικρολίμανο! (FOTO REPORTAZ NET)


Από τον Κύρο Παληκάρη 


"Βροχή" έπεσαν τα παράπονα προς το δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη από τους επαγγελματίες στο Μικρολίμανο για το Street Party που έκλεισε...
τις εκδηλώσεις "Ημέρες Θάλασσας 2017 ".
Η διεξαγωγή Street Party και στο Μικρολίμανο μπορεί να ήταν καλή ως ιδέα, αλλά δεν έλειψαν τα παρατράγουδα στην προετοιμασία των συναυλιών, προκαλώντας αντιδράσεις από τους επιχειρηματίες της περιοχής.
 Οι διοργανωτές έκλεισαν από τη μια το μεσημέρι τον παραλιακό δρόμο προκειμένου να στήσουν τις εξέδρες των δύο μουσικών εκδηλώσεων που θα γίνονταν... δέκα το βράδυ!


Οι επαγγελματίες υποστηρίζουν πως δεν είχαν ενημερωθεί ότι από τόσο νωρίς θα γινόταν διακοπή της κυκλοφορίας και άρχισαν να διαμαρτύρονται έντονα για την αποκοπή της πρόσβασης των πελατών προς τα μαγαζιά τους. 
Η Δημοτική Αστυνομία Πειραιά είχε κλείσει τους δρόμους προς το Μικρολίμανο
Ο παραλιακός δρόμος είχε κλείσει από τα συνεργεία που είχαν αρχίσει να στήσουν την εξέδρα και τα μηχανήματα όπου θα τραγουδούσε ο Γιώργος Σαμπάνης για το Street Party. Λίγα μέτρα πιο πέρα συνεργεία έστηναν και την άλλη εξέδρα για τη συναυλία  του Μύρωνα Στρατή μαζί με την Ήβη Αδάμου.  
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, έντονη ήταν και η αντίδραση από τον Ιστιοπλοϊκό, όπου είχε προγραμματίσει εκδήλωση και οι καλεσμένοι δεν μπορούσαν να κινηθούν απρόσκοπτα  στο Μικρολίμανο. 
Έξαλλοι οι επαγγελματίες ρωτούσαν τους διοργανωτές από ποιον πήραν άδεια να διακόψουν τόσες ώρες την κυκλοφορία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, αναζητούσαν τηλεφωνικώς να βρουν τον δήμαρχο Γιάννη Μώραλη για να κάνουν τα παράπονα τους. 
Η συναυλία Μύρωνα Στρατή -  Ήβη Αδάμου ήταν δωρεάν, αλλά είχε λιγοστούς ...θεατές!
Η συναυλία του Γιώργου Σαμπάνη συγκέντρωσε περισσότερο κόσμο...

Αυλαία για τις Ημέρες Θάλασσας 2017 και άντε καλύτερη οργάνωση του χρόνου!

@ Μα είναι δυνατόν διοργανώνονται εκδηλώσεις - υποτίθεται -για να αναδειχθεί η πόλη και να τονωθεί η τοπική αγορά, αλλά τελικά να ταλαιπωρούνται οι επαγγελματίες οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του Πειραιά;