Latest News

Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

«Σοκ και δέος» στο Κολωνάκι: Ονόματα κοσμικών της Αθήνας σε ατζέντα Αλβανού εμπόρου ναρκωτικών


Τρόμος και πανικός έχει καταλάβει διάφορους επώνυμους του Κολωνακίου για το τι θα αποκαλύψει η ατζέντα που...
βρέθηκε στην κατοχή Αλβανού εμπόρου ναρκωτικού και φυσικά μόνιμου θαμώνα της γνωστής πλατείας.
Καλά πληροφορημένες πηγές λένε ότι όταν ο έμπορος κοκαΐνης συνελήφθη, στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Τσόχα, από άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών και Ασφάλειας Αττικής, πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι, όπου, μεταξύ των άλλων βρέθηκε μια ατζέντα που περιέχει πληροφορίες για διακίνηση συγκεκριμένων ποσοτήτων ναρκωτικών, και κάποιες κωδικοποιημένες στις οποίες δίπλα υπήρχαν αριθμοί κινητών τηλεφώνων.
Οι κωδικοί, σύμφωνα με την αστυνομία, αντιστοιχούν σε πελάτες του 38χρονου εμπόρου ναρκωτικών και εκτιμούν ότι προφανώς μεταξύ τους περιλαμβάνονται και διάφοροι επώνυμοι.
Ο συγκεκριμένος διακινητής κοκαϊνης εμπορευόταν εξαιρετικής ποιότητας κόκα, καθώς η πλάκα των δύο κιλών που βρέθηκε στην κατοχή του έχει υψηλή καθαρότητα και προφανώς προορίζεται για «γεμάτα» πορτοφόλια. Μάλιστα, οι αρχές είναι πεπεισμένες  ότι η συγκεκριμένη ποσότητα κόκας έχει έρθει απευθείας από την Κολομβία, αφού είχε χαραγμένο επάνω της ανάγλυφο ένα μαινόμενο ταύρο.
Επίσης, στην κατοχή του Αλβανού εμπόρου ναρκωτικών βρέθηκε και ένα κινητό τηλέφωνο αμερικανικής κατασκευής, ώστε να μην είναι δυνατόν να το παρακολουθήσουν οι αρχές. Αυτού του είδους τα κινητά προτιμούν οι ανά τον κόσμο έμποροι ναρκωτικών.
Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών που συνέλαβαν, έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών και παρακολουθήσεις τον 38χρονο, βρίσκονται στο στάδιο της αποκωδικοποίησης  του «πελατολογίου»  και για τον λόγο αυτό έχουν ζητήσει άρση των τηλεφωνικών επικοινωνιών από τον αρμόδιο εισαγγελέα, προκειμένου να εντοπιστούν οι κάτοχοι των κινητών τηλεφώνων.