Latest News

Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Η μεγάλη φιέστα του Ολυμπιακού στο "Γ. Καραϊσκάκης" - Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε για όλους και για όλα (ΕΙΚΟΝΕΣ)


O Oλυμπιακός γιόρτασε το 44ο πρωτάθλημα στην ιστορία του συλλόγου με πανηγυρική φιέστα στο ...
«Γ. Καραϊσκάκης».
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επανέλαβε την υπόσχεσή του για 20 πρωταθλήματα και τόνισε ότι ο Ολυμπιακός είναι πάνω από όλα και θα ενισχυθεί και θα δυναμώσει ακόμα περισσότερο!
Παράλληλα, κάλεσε τον Ιβάν Σαββίδη να κάνει υπομονή, καθώς και τα επόμενα χρόνια ο Ολυμπιακός θα κατακτά τα πρωταθλήματα!
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι :
«Ηταν μια μεγάλη γιορτή. Το χαρήκαμε ιδιαίτερα. Πανηγυρίσαμε το 44ο και 7ο σερί. Ολοι μαζί μια οικογένεια. Περάσαμε πολύ όμορφα και το χαρήκαμε ιδιαίτερα».


Για τα αίσχη που έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό 
«Το τι έγινε χθες ήταν ξεφτιλισμός για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και μετρημένοι στις δηλώσεις μας. Μας ακούει εκατομμύρια κόσμος. Μπορεί να τους επηρεάσουμε. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να μην χάνουμε το μέτρο. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Πρέπει οι άνθρωποι που ηγούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις δηλώσεις τους. Θα πρέπει να ξεχαστεί πολύ γρήγορα γιατί μας ξεφτιλίζει όλους. Δεν έπρεπε να ξεκινήσει και να γίνει στο συγκεκριμένο μέρος. Επρεπε να το σκεφτούν πολύ σοβαρά. Δεν πρέπει να συζητάμε άλλο γι’ αυτό. Πρέπει να το σβήσουμε από τη μνήμη μας. Να συνεχίσουμε μια προσπάθεια για να κάνουμε πέντε καλά πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο».
Για την επόμενη ημέρα: «Η επόμενη ημέρα για τον Ολυμπιακό θα είναι καλύτερη. Θα ενισχυθούμε. Θα μπορούσαμε να κάνουμε πέντε καλά πράγματα παραπάνω για το σύλλογο, αλλά αυτές τις τελευταίες 15 ημέρες αντί να κοιτάζουμε τη δουλειά μας ο χρόνος μας είχε να κάνει με δικαστήρια. Με ελεεινούς που δεν έχουν άλλη δουλειά, από το να δημιουργούν προβλήματα. Είτε είναι στον Πλατανιά, είτε είναι Λασκαράκηδες, που προσπαθούν να δημιουργήσουν από το τίποτα προβλήματα στον Ολυμπιακό. Να κοιτάξει ο καθένας την ομάδα του, τι μπορεί να κάνει, για να δυναμώσει παραπάνω και να διεκδικήσει τα πρωταθλήματα και τα Κύπελλα στον αγωνιστικό χώρο. Τίποτα παραπάνω.
Για την Νότιγχαμ: «Και 10 Νότιγχαμ να αγοράσω και 50 Νότιγχαμ να αγοράσω, ο Ολυμπιακός είναι πάνω από όλα. Το deal με τη Νότιγχαμ θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα. Δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Τώρα τι λέει ο καθένας εδώ δεν έχει καμία σημασία. Ξαναλέω: και 10 Νότιγχαμ να αγοράσω ο Ολυμπιακός είναι πάνω από όλα. Ο Ολυμπιακός θα ωφεληθεί. Θα το δείτε στην πορεία και σύντομα.
Για τις δηλώσεις του Σαββίδη: «Εμείς σήμερα απαντήσαμε με το 44ο πρωτάθλημα. Του χρόνου θα έχουμε το 45ο. Ο Σαββίδης υπομονή να έχει να μας βλέπει να πανηγυρίζουμε τα πρωταθλήματα. Ο ίδιος να προσπαθήσει. Εχω υποσχεθεί 20 πρωταθλήματα. Όταν πάρουμε 20 πρωταθλήματα θα το συζητήσουμε. Εδώ είμαι. Εδώ είναι η μεγάλη μου αγάπη. Λένε διάφορα για Κινέζους και Ιαπωνέζους, μακάρι να ήθελαν να συνεργαστούν με τον Ολυμπιακό. Μέχρι τώρα οι συνεργασίες που έχουμε κάνει είναι μακροχρόνιες. Μέσα στα πλαίσια αυτά κοιτάζουμε και για άλλες συνεργασίες. Κινέζους, Ευρωπαίους, οτιδήποτε. Δεν μας έχουν πάρει τα χρόνια. Συνεχίζουμε δυνατά και τους χρόνου όλοι μαζί θα γιορτάσουμε και θα σηκώσουμε το τρόπαιο».