Latest News

Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Κυκλοφοριακό... έμφραγμα στον Πειραιά, λόγω τραμ - Αναζητούν λύσεις εν όψει της τουριστικής περιόδου (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Με συσκέψεις επί συσκέψεων προσπαθούν να λύσουν τώρα το κυκλοφοριακό έμφραγμα στον Πειραιά από τα έργα..
του τραμ.
Ωστόσο η λύση φαντάζει να είναι όνειρο καλοκαιρινής νυχτός εν όψει της τουριστικής σεζόν, καθώς θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να μπορέσει ν' αποκατασταθεί η ομαλή κίνηση των οχημάτων, ιδίως στο κέντρο της πόλης.
 Ενδεικτικά αναφέρεται ότι η κεντρική λεωφόρος Βασιλέως Γεωργίου έχει κουτσουρευτεί από τα έργα  του τραμ και έχει απομείνει πλέον μόνο μία λωρίδα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς το λιμάνι του Πειραιά 

Ποιες νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις;
Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εν όψει του καλοκαιριού για να μειωθούν οι επιπτώσεις από τα έργα του τραμ σε συνδυασμό με την αυξημένη κίνηση του λιμανιού συζητήθηκαν σε σύσκεψη, που πραγματοποίησε, τη Τετάρτη, ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης τονίστηκε η ανάγκη να υπάρξουν οι κατάλληλες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, έτσι ώστε να επιβαρυνθούν όσο γίνεται λιγότερο οι δημότες και οι επισκέπτες της πόλης, ιδιαίτερα εν όψει της θερινής περιόδου. 

Επιπλέον, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην ανάπλαση της Εθνικής Αντιστάσεως και εξετάστηκε η δυνατότητα να επιτραπεί η είσοδος οχημάτων από δεξιά στη συμβολή της Εθνικής Αντιστάσεως με την Καραολή Δημητρίου, κάτι το οποίο δεν προβλέπεται στην εγκεκριμένη μελέτη.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου συζητήθηκε και η επίσπευση των εργασιών του τραμ, που βρίσκονται σε εξέλιξη στην πόλη.

@ Αλήθεια, αν τελειώσουν οι εργασίες, θα λυθεί το κυκλοφοριακό πρόβλημα;