Latest News

Δευτέρα 17 Απριλίου 2017

#survivorGR: Ο Χανταμπάκης για Παπαδοπούλου και Αγγελόπουλο - Τα δάκρυα της Ειρήνης Κολιδά (ΒΙΝΤΕΟ)


 H πολυαναμενόμενη εκπομπή Survivor Panorama με την Ελεονώρα Μελέτη στον ΣΚΑΙ, έκανε πρεμιέρα από τον Άγιο Δομίνικο, το βράδυ της...
Κυριακής του Πάσχα.
Η Ελεονώρα συναντήθηκε με τον Σάκη Τανιμανίδη, μίλησαν για τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι παίκτες και ξενάγησε το τηλεοπτικό κοινό στις παραλίες που γίνονται τα γυρίσματα του παιχνιδιού.

Η παρουσιάστρια ταξίδεψε μέχρι το εξωτικό νησί για να μεταφέρει στον κόσμο το κλίμα του παιχνιδιού μέσα από τα δικά της μάτια. Στην έναρξη της εκπομπής η Ελεονώρα εμφανίστηκε με μαγιό να φτάνει στον Άγιο Δομίνικο. Αμέσως μετά συνάντησε τον Σάκη Τανιμανίδη στο Συμβούλιο του Νησιού, όπου έκαναν έναν διάλογο για το παιχνίδια αλλά και τις δικές τους εμπειρίες. Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε ότι της είχε γίνει πρόταση να συμμετάσχει στην ομάδα των Διάσημων, αλλά τελικά την απέρριψε.

Η παρουσιάστρια φυσικά συνάντησε και μίλησε με τους τρεις παίκτες που έχουν αποχωρήσει από το Survivor. Τον Πάνο Αργιανίδη, την Ειρήνη Koλιδά και τον Στέλιο Χανταμπάκη.

Η Ελεονώρα, ρώτησε τον τελευταίο για όλα όσα θα ήθελαν οι τηλεθεατές να μάθουν σχετικά με την συμπεριφορά του μέσα στο Survivor. H παρουσιάστρια ήθελε να μάθει τι έχει συμβεί τελικά με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τους Διάσημους, οι οποίοι τον ψηφίζουν συνέχεια προς αποχώρηση. Ο Στέλιος Χανταμπάκης δεν θέλησε να απαντήσει και απλώς έμεινε σιωπηλός!



«Τι γίνεται; Είναι κάτι που δεν έχουμε δει; Θέλουμε να καταλάβουμε τι συμβαίνει στην ομάδα σας και τον βγάζετε συνέχεια στον τάκο;», του είπε χαρακτηριστικά για να πάρει την απάντηση: «Ρώτα κάποιον άλλον να σου απαντήσει».

Επίσης στην εκπομπή για πρώτη φορά ο Στέλιος μίλησε για την ένταση που υπήρξε με τον Γιώργο Αγγελόπουλο την ώρα που έτρωγαν στην παραλία και αποκάλυψε:

«Πήγα να μιλήσω στον Κοκκινάκη και ο Αγγελόπουλος μου λέει να μην μιλάω την ώρα του φαγητού... νιώθω μία αύρα που δεν έχει ξαναγίνει και μου λες να σκάσω με όμορφο τρόπο αυτό ένιωσα... και ακούω να λέει «είναι ιερή στιγμή», όπως ξέρεις και ξέρω τι είναι ιερή στιγμή και ποτέ μέχρι τώρα δεν είχε χρησιμοποιηθεί αυτή η λέξη και δεν μπορείς να το επιβάλλεις εσύ σε ανθρώπους που δεν είναι οικογένειά σου... είμαστε δώδεκα διαφορετικοί άνθρωποι, δεν μπορώ να σου πω κάνε το σταυρό σου πριν μιλήσουμε ή οτιδήποτε θεωρώ για μένα ιερή στιγμή... είπες Ελεονώρα ότι κάνω το σταυρό μου, άρα πιστεύω ότι χρησιμοποιείς εκείνη τη στιγμή το ιερή... και τρίτον εάν φύγεις και δεν έχει λυθεί πάλι σε προβάλλω εάν εγώ φύγω... για το δικό μου μυαλό με ενόχλησαν...Χρησιμοποίησα την ειρωνεία και ήταν λάθος και έπρεπε να του το εξηγήσω μετά και να το καταλάβει, έπρεπε να χρησιμοποιήσω άλλο τρόπο... ».



Ο Στέλιος Χανταμπάκης μίλησε και για το επεισόδιο που είδαμε να σατυρίζει την Ειρήνη Παπαδοπούλου κρατώντας το μαγιό της στο Survivor! O Στέλιος ανέφερε πως το ροζ μαγιό ήταν της Λάουρας Νάργιες και όχι της Ειρήνης Παπαδοπούλου... και τόνισε: «δεν έκανα bullying στην Ειρήνη, με στενοχωρεί αυτή η λέξη προς το πρόσωπό μου, εδώ δεν γελάω, με στενοχωρεί...» και κατέληξε αποκαλύπτοντας την απαίτηση για προσοχή  που είχε η Ειρήνη από τους συμπαίκτες της!

Η Ειρήνη Κολιδά, η οποία αποχώρησε από το Survivor λόγω του τροχαίου ατυχήματος, μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που έζησε πριν μπει στο παιχνίδι, αφού ένα από τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα, ο πατέρας της, «έφυγε» από τη ζωή και δεν έχει κλείσει ούτε ένα χρόνο.

Η μαχήτρια του survivor αποκάλυψε πως αυτός ήταν και ο λόγος που μπήκε στο ριάλιτι! «Ο πατέρας μου έφυγε από καρκίνο... μετά από δύο εβδομάδες που το μάθαμε, δεν προλάβαμε να το συνειδητοποιήσουμε. Ήταν οδυνηρό... δεν έχει καιρό που έχει φύγει...» είπε χαρακτηριστικά η Ειρήνη.

Επίσης, δάκρυσε όταν είδε ένα βίντεο αφιέρωμα από την συμμετοχή της στο Survivor λέγοντας, «θεωρώ ότι είχα να δώσω κι άλλο στο survivor! Πίστευα ότι θα κέρδιζα...».