Latest News

Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

#survivorGR: Το Twitter «κλαίει» τη χαμένη ματσέτα!


Τα πρώτα σύννεφα στη συγκατοίκηση των Διάσημων και των Μαχητών στο Survivor εμφανίστηκαν ήδη και η συνέχεια αναμένεται...
με ενδιαφέρον.
Η καχυποψία μεταξύ των παικτών όπως όλα δείχνουν αυξάνεται εξαιτίας μιας ματσέτας, η οποία χάθηκε μυστηριωδώς. Οι υποψίες πέφτουν σε διάφορους παίκτες και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ότι κάποιος την πήρε και την αντάλλαξε με ντόπιους για φαγητό.
«Η ματσέτα εξαφανίστηκε μυστηριωδώς» υποστηρίζει ο Γιώργος Χρανιώτης.
Από την άλλη, ο Γιάννης Σπαλιάρας υποστηρίζει ότι την πήρε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. Και το Twitter δεν γινόταν να μείνει εκτός από αυτό το «τυχαίο» συμβάν.

Το μαχαίρι στο  , κλάπηκε την ίδια στιγμή που έκλεψαν το τσεκούρι απο τους Τούρκους. Έχει μακρία χέρια τελικά η παραγωγή.


Να ψάξουν ΚΑΤΩ ΑΠΟ την πέτρα στην παραλία που είχε βρεθεί και το μαχερι ... 


 έκτακτη είδηση!!! Συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Αγίου Δομίνικου ο Λάμπρος Χούτος. Στις αποσκευές του βρέθηκε μια Χατζάρα! !!


 ενας ερωτας γεννιεται....ενα τσεκουρι κλαπηκε...τον τουρκο τον βλεπω να αγοραζει τον Σκορπιο....



Σκηνοθετημένα κόλπα τύπου κλοπή ματσετας είναι καλά για το τουρκικό  στην Ελλάδα δεν πιάνουν τέτοια και δεν τα έχει ανάγκη


 εφυγαν οι κλικαδοροι..η ειρηναρα..βαρεμαρααα..ας γινει μια κλοπη να ξανανεβουμε λιγο...κ στο μπρουσκο μολις ηρεμουσαν να οιφονοι


 μην αγχωνεστε ..στο επομενο επαθλο φαγητου θα καταλαβουμε ποια ομαδα εχει παρει το ματσετε ..!!!😉😉😉😉😉🍴🍴🍴🍴.


Πόσο πάει η χατζάρα στον Άγιο Δομινικο; Ξέρουμε; 


 το ματσετε το πηρε η βαλαβανη για να κανει χαρακιρι σε περιπτωση που δεν φυγει ο ντανος στο αγωνισμα ασυλιας !!


 Χαμενη χαντζαρα...Τι αλλο θα σκαρωσουνε για νουμερα?Σπερμα βρεθηκε σε γυναικιο σουτιεν?Χρησιμοποιημενο προφυλακτικο στο ρυζι?


Όσο με αγαπάει η πεθερά άλλο τόσο έχει χαθεί και η ματσέτα των διάσ! Ας λέγατε ότι έφυγε ο Χουτος χωρίς κολάρο να το πιστεψουμε!