Latest News

Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

#survivorGR: Ο Στέλιος Χανταμπάκης μιλά για πρώτη φροά για το κράξιμο στα social media (BINTEO)


Την πρώτη του συνέντευξη έδωσε ο Στέλιος Χανταμπάκης, μετά την άφιξή του στην Ελλάδα, και μίλησε για όλους και για όλα. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


«Αυτό που είδατε ήταν ένα σίριαλ, όπου είχα τον κακό ρόλο! Στο παιχνίδι έμεινα κάτι λιγότερο από δυόμιση μήνες, δεν είδατε ποτέ τίποτα άλλο από μένα και την Ειρήνη, πέραν του σκηνικού με το μαγιό. Δεν επέβαλα ποτέ σε κανένα πώς να παίξει, εγώ προσπάθησα να είμαι ειλικρινής, δεν είχα τακτική, δεν έδειξα διπλωματία, έπαιξα και έχασα. Σίγουρα υπάρχουν πολλές στιγμές ποπ δεν έχετε δει, αλλά δεν προστάτεψα τον εαυτό μου, όπως θα έπρεπε.
Η πρώτη κουβέντα που είπα στην Ειρήνη ήταν ότι σου έκανα αυτό που έκανα και στον Σπαλιάρα, θα ζητήσω συγγνώμη από τον αδελφό και την οικογένειά σου στην πρώτη συνέντευξη που θα δώσω!», είπε, για τον εαυτό που έβγαλε προς τα έξω.
Για ποιο λόγο δεν επέστρεψε αμέσως στην Ελλάδα, με το που βγήκε από το παιχνίδι;
«Ήταν πολύ σκληρό το Survivor. Οι κάμερες δεν γράφουν τα πάντα, οπότε ως παίκτης μπορείς να αποφύγεις συγκεκριμένα πράγματα. Εγώ δεν φοβήθηκα ποτέ την κάμερα. Πήγα σε ένα παιχνίδι τακτικής χωρίς τακτική. Θα μείνω σε αυτό που είπε η παραγωγή, θεωρώ άνανδρο να σχολιάζω εκ των υστέρων πρόσωπα και καταστάσεις, αναφορικά με το κλεμμένο φαγητό. Δεν έμεινα στο νησί για να δω ψυχολόγο, χάθηκε τελείως το μέτρο! Δεν έβρισκα με τίποτα εισιτήρια για να γυρίσω, και ήθελα εξηγήσεις από την παραγωγή για το τι έχει βγει προς τα έξω, για αυτό δεν γύρισα αμέσως!» δήλωσε ο πρώην παίκτης του Survivor.
Αναφορικά με τις ακραίες αντιδράσεις στα social media, είπε: «Ήξερα ποιος είμαι, δεν σοκαρίστηκα όταν βγήκα. Το πρώτο τηλέφωνο που έκανα ήταν στη γυναίκα μου, για να της πω ότι ο άντρας σου είναι κύριος και τίμιος. Με προβλημάτισε μόνο ο φανατισμός από μερίδα κόσμου, και είχε να κάνει με την οικογένειά μου! Δεν έχω αδικήσει ποτέ κανένα, ό,τι έχω πετύχει, το έχω πετύχει μόνος μου, μέσα από κάστινγκ, έχω δουλέψει ως μπάρμαν και ποτηράς σε κλαμπ! Σε αυτό το κομμάτι, το survivor με βοήθησε πάρα πολύ, ήταν το πιο γερό ξεσκαρτάρισμα που θα μπορούσα να είχα κάνει σε ανθρώπους!» είπε ο Στέλιος Χανταμπάκης.