Latest News

Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

H Τζούλια Ρόμπερτς ανακηρύχθηκε για πέμπτη φορά η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο (ΒΙΝΤΕΟ)


Έχουν περάσει 26 χρόνια από τότε που η Τζούλια Ρόμπερτς πρωταγωνίστησε για πρώτη φορά στο εξώφυλλου του επετειακού τεύχους «World's Most Beautiful» του...
περιοδικού People και, όπως φαίνεται, εξακολουθεί να είναι η πιο αγαπημένη «όμορφη» του κοινού.   
Η διάσημη ηθοποιός ανακηρύχθηκε για πέμπτη φορά, κάτι που συνιστά ρεκόρ, «η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο», ωστόσο όπως εξομολογείται ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει πώς γίνεται αυτό. «Νιώθω πάρα πολύ κολακευμένη», λέει η ίδια στη συνέντευξή της στον Τζες Καγκλ και στο People/Entertainment Weekly Network (ΡΕΝ).  
  Η Τζούλια Ρόμπερτς προηγείται πλέον κατά πολύ από τον Τζορτζ Κλούνεϊ που έχει ανακηρυχθεί δύο φορές ως «ο πιο σέξι άντρας στον κόσμο», κάτι για το οποίο αστειεύτηκε όταν το πληροφορήθηκε. «Θα το αναφέρω στην χριστουγεννιάτικη κάρτα μου φέτος στους Κλούνεϊ», σχολίασε.      
  Η 49χρονη ηθοποιός μίλησε για τον γάμο της με τον κινηματογραφιστή Ντάνιελ Μόντερ, με τον οποίο είναι παντρεμένη εδώ και 14 χρόνια, τη ζωή της με τα τρία παιδιά τους και μοιράστηκε επίσης μερικά μυστικά ομορφιάς, δηλώνοντας πως θεωρεί ότι τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμη. «Νομίζω πως αυτή τη στιγμή πιάνω κορυφή», λέει.   

Η Τζούλια Ρόμπερτς ήταν 23 ετών όταν εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο τεύχος του περιοδικού People το 1991. Την προηγούμενη χρονιά είχε κυκλοφορήσει η ταινία «Pretty Woman» που την έκανε ευρέως γνωστή, εκτοξεύοντας την φήμη της. Ωστόσο, όπως λέει η ίδια, τότε δεν είχε ιδέα το πόσο πολύ είχε αλλάξει η ζωή της. 
«Ο κόσμος λέει, "Α, όταν βγήκε το Pretty Woman πρέπει να άλλαξε η ζωή σου", κι έχει γίνει πλέον κάτι σαν ανέκδοτο, αλλά η αλήθεια είναι πως έλειπα εκτός όταν κυκλοφόρησε η ταινία. Έκανα γυρίσματα για μια άλλη ταινία σε μια μικρή πόλη, όπου στον κινηματογράφο έδειχναν το Star Wars. Θυμάμαι να διαβάζω. "Το Pretty Woman βγήκε στις αίθουσες αυτό το σαββατοκύριακο και έβγαλε τόσα λεφτά", και να σκέφτομαι, "Είναι πολλά αυτά τα λεφτά; Είναι καλό αυτό; Είναι τέλειο;". Πραγματικά δεν είχα ιδέα», θυμάται η ηθοποιός.      
  Όπως παραδέχεται χρειάστηκε να περάσουν αρκετά χρόνια για να αποκτήσει αυτοπεποίθηση, αλλά λέει πως τώρα πλέον βρήκε το δικό της παραμυθένιο τέλος μέσα στον γάμο της με τον Ντάνιελ Μόντερ. «Κάθε μέρα που ο σύζυγός μου περνά την πόρτα και είναι σαν όνειρο που επαναλαμβάνεται. Κάθε φορά λέω, "Αχ, γύρισε!», λέει η γνωστή ηθοποιός.  
  Δείτε το απόσπασμα από την συνέντευξή της: