Latest News

Κυριακή 23 Απριλίου 2017

Μαραθωνοδρόμος αδιαφόρησε για το δικό του αγώνα και συγκίνησε βοηθώντας συναθλητή του που κατέρρεε (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτή ήταν αναμφίβολα η κορυφαία στιγμή που συγκίνησε χιλιάδες θεατές του Μαραθωνίου στο Λονδίνο ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ένας δρομέας θυσίασε τη δική του κούρσα για να βοηθήσει έναν σωματικά εξαντλημένο συναθλητή του στην τελευταία γραμμή, αναδεικνύοντας μεγάλη ανιδιοτέλεια και αθλητικό πνεύμα. 
 Ο Matthew Rees, ο οποίος αγωνίστηκε ως μέλος του κλαμπ Swansea Harriers, σταμάτησε μερικά μέτρα από τη γραμμή τερματισμού για να βοηθήσει τον David Wyeth από τους Chorlton Runners να τελειώσει τον αγώνα του.   
Τα πόδια του Wyeth άρχισαν να λυγίζουν και ο ίδιος έδειχνε έτοιμος να καταρρεύσει καθώς πλησίαζε τη γραμμή τερματισμού. Ο Matthew Rees σταμάτησε δίπλα του, τον κράτησε και τον βοήθησε να τερματίσει παροτρύνοντάς τον να κάνει κουράγιο.   Ο κόσμος άρχισε να χειροκροτά και το Twitter γέμισε μηνύματα για την ηρωικό μαραθωνοδρόμο.         


















Για την ιστορία, ένας αριθμός ρεκόρ συμμετεχόντων έλαβαν σήμερα μέρος στο Μαραθώνιο του Λονδίνου. Οι διοργανωτές δήλωσαν ότι 40.382 άτομα συμμετείχαν στον εξαντλητικό αγώνα των 26.2 μιλίων, 1.242 περισσότεροι από το ρεκόρ του περασμένου έτους. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέμπριτζ, αλλά και ο Πρίγκιπας Χάρι τίμησαν φέτος τη διοργάνωση δίνοντας την εκκίνηση των αγώνων. Χιλιάδες αστυνομικοί φρουρούσαν το Λονδίνο κατά τη διεξαγωγή του αγώνα που υπολογίζεται πως έβγαλε στο δρόμο 800.000 θεατές.