Latest News

Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Αυτά είναι τα πράγματα που πρέπει να κοιτάς στον σύντροφό σου -Εκτός από την εμφάνιση και το σεξ


Σίγουρα η εμφάνιση και το σεξ παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο για τη δημιουργία μίας νέας σχέσης, όμως...
στην πραγματικότητα υπάρχουν πολλά περισσότερα που θα έπρεπε να σας απασχολούν όταν αναφερόμαστε στο άλλο σας μισό.
Προκειμένου να καταφέρετε να αναπτύξετε έναν δυνατό δεσμό ανάμεσά σας και να διατηρήσετε το πάθος και την αγάπη και στο μέλλον, είναι σημαντικό να εκτιμάτε τον χαρακτήρα του. Ασφαλώς και θα υπάρχουν στοιχεία που θα σας ενοχλούν -ποιος σας είπε ότι εσείς δεν έχετε αρνητικά;- όμως υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το να αναγνωρίζετε στον άνθρωπό σας θετικά εσωτερικά στοιχεία;
Σε κάθε σχέση και ειδικά σε αυτές που έχουν προοπτική, αυτό που έχει σημασία στο τέλος δεν είναι το σεξ και η τέλεια εικόνα, αλλά η συμπεριφορά και τα πράγματα που μπορείς να κερδίσεις από τον άλλο για να γίνεις καλύτερος.
Δείτε ποια είναι τα 18 χαρακτηριστικά που πρέπει να κυνηγήσεις μέσα στη σχέση σου:
1. Να είναι ισχυρός χαρακτήρας. Πρέπει να είναι σταθερός στις αποφάσεις του και σίγουρος για το ποιος είναι. Είναι πάντα πρόθυμος να μάθει νέα πράγματα, να εξελιχθεί και να βελτιωθεί, χωρίς να ξεχνάει τις αξίες του, τις πεποιθήσεις του και την προσωπικότητά του.
2. Χημεία. Μπορεί η χημεία στο κρεβάτι να είναι τέλεια, όμως αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι η χημεία σας στη ζωή. Δεν είναι υπέροχο να είσαι με έναν άνθρωπο και να νιώθεις πως ταιριάζεις απόλυτα μαζί του κάνοντας απλώς μία βόλτα ή πίνοντας ένα ποτό;
3. Να θέλει να σας ακούει. Και να θέλετε κι εσείς. Όχι από υποχρέωση, αλλά επειδή ξέρετε και οι δύο ότι έχετε πολλά να μάθετε ο ένας από τον άλλον.4. Χιούμορ. Δεν χρειάζεται να βάλει υποψηφιότητα για τον τίτλο του καλύτερου κωμικού, ούτε να χαχανίζει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Είναι όμως πολύ σημαντικό να μπορεί να αυτοσαρκαστεί, να γελάσει με την ψυχή του όταν βρίσκει κάτι αστείο και κυρίως να εκτιμά τα ίδια που κάνουν και εσάς να γελάτε.
5. Να νιώθει καλά με τον αυτό του χωρίς να εξαρτάται πλήρως από εσάς -και φυσικά να θέλει το ίδιο να ισχύει και για εσάς- χωρίς όμως αυτό να τον περιορίζει από το να δώσει τα πάντα για τη σχέση σας.
6. Να σας συναρπάζει. Είναι πολύ ωραίο να τον θεωρείτε έξυπνο ή επιτυχημένο. Η πραγματική αγάπη όμως πηγάζει από όλες τις μικρές και ασήμαντες λεπτομέρειες του χαρακτήρα και της ζωής, από όλα αυτά τα πράγματα που θέλετε να συνεχίσετε να ανακαλύπτετε με το πέρασμα του χρόνου. Τις ιστορίες του από το σχολείο, το αγαπημένο του χρώμα, την ταινία που έχει δει τόσες φορές σε σημείο να την ξέρει απέξω, το τραγούδι που λατρεύει και το τραγούδι που μισεί. Βρείτε κάποιον που θα σας εκπλήσσει καθημερινά ακόμη και με τα πιο μικρά πράγματα.
7. Λένε ότι καταλαβαίνεις τον χαρακτήρα του άλλου μόνο όταν έχεις ταξιδέψει κάπου μαζί του. Βρείτε κάποιον με τον οποίο θα λατρεύετε να ταξιδεύετε μαζί, χωρίς να φτάνετε σε σημείο να θέλετε να σκοτώσετε ο ένας τον άλλο.
8. Εμπιστοσύνη. Κι όταν λέμε εμπιστοσύνη, δεν εννοούμε μόνο να είστε πιστοί στη σχέση σας. Πρέπει να γνωρίζετε πως μπορείτε να βασίζεστε πάνω του, πάντα και για τα πάντα. Και κυρίως στις πολύ δύσκολες στιγμές.
9. Ο άνθρωπός σας πρέπει να είναι κάποιος που θα σας αγαπάει ακριβώς γι’ αυτό που είστε αλλά θα σας στηρίζει και θα σας ωθεί πάντα να κάνετε νέα πράγματα που θα σας βγάζουν από την ασφάλειά σας.
10. Να έχει ισχυρή θέληση για ζωή. Να θέλει να κοιμάται και να ξυπνάει δίπλα σας καθημερινά και στο ενδιάμεσο να θέλει να ανακαλύπτει ολοένα και περισσότερα πράγματα για τη ζωή... μαζί σας.
11. Πρέπει να καταλαβαίνει πως οι σχέσεις λειτουργούν έτσι ώστε και να δίνεις και να παίρνεις, χωρίς να σας βλέπει εσάς ανταγωνιστικά και τη σχέση σας σαν διαγωνισμό για το ποιος θα αποδειχθεί καλύτερος.
12. Να μην ντρέπεται να δείξει ευάλωτος μπροστά σας. Όταν υπάρχει ανάγκη θα είστε πάντα δυνατοί ο ένας για τον άλλον, όμως δεν πρέπει ποτέ να κρύψει τα πραγματικά του συναισθήματα όταν φοβάται ή έχει ανασφάλειες. Θα πρέπει να είναι ειλικρινής και ανοιχτός, χωρίς να ντρέπεται για αυτά που νιώθει.
13. Να σας εμπνέει και να σας δίνει κίνητρο να κάνετε περισσότερα για τον εαυτό σας και για τους ανθρώπους που έχετε στη ζωή σας (συμπεριλαμβανομένου αυτού).
14. Να έχει την ικανότητα να σας στηρίζει για αυτά που πραγματικά θέλετε στη ζωή σας ακόμη κι αν δεν είναι τα ίδια με τα δικά του ή πιο απλά δεν μπορεί να τα συμμεριστεί.
15. Κάθε φορά που τον ακούτε να γελάει να χαίρεστε πραγματικά, ανεξάρτητα από το αν το γέλιο του είναι σέξι ή γελοίο ή πολύ δυνατό ή τελοσπάντων ακούγεται σαν γουρούνι.
16. Να μπορεί να οριοθετεί και να διαχειρίζεται τις προτεραιότητές του. Αυτό σημαίνει πως θα γνωρίζει και θα κατανοεί τη σημασία της δουλειάς και της οικονομικής άνεσης και σταθερότητας που αυτή προσφέρει, χωρίς όμως να παραμερίζει ούτε τη δική σας σχέση ούτε τους φίλους και την οικογένειά του.
17. Όρεξη για δουλειά. Όχι μόνο από την άποψη της δημιουργίας μίας μεγάλης καριέρας αλλά να προσπαθεί και να εργάζεται συνεχώς και για τις διαπροσωπικές του σχέσεις και κυρίως τη δική σας.
18. Να έχει κοινά ενδιαφέροντα με εσάς χωρίς όμως να αφήνει πίσω όλα αυτά που του αρέσουν και εσείς δεν είχατε ποτέ επαφή. Μία σχέση δημιουργεί τα θεμέλια να γνωρίσει κανείς νέα πράγματα που υπό άλλες συνθήκες δεν θα φανταζόταν. Και σίγουρα όλο αυτό μπορεί να οδηγήσει το ζευγάρι 
σε νέες εμπειρίες που θα κάνουν το δέσιμο ακόμη πιο δυνατόbovary