Latest News

Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Νέες αποκαλύψεις για τα όργια στο «διαζύγιο της χρονιάς» (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Απρόβλεπτη τροπή παίρνει το διαζύγιο της πρώην σταρ των Spice Girls, Mel B. με τον σύζυγό της Στίβεν Μπελαφόντε...
 
Στην αίτηση διαζυγίου, η γνωστή τραγουδίστρια ισχυρίζεται ότι ο Μπελαφόντε ήταν βίαιος και ότι δεν ήταν λίγες οι φορές που τα βίαια ξεσπάσματά του είχαν οδηγήσει στο να τη μελανιάσει από το ξύλο.
Η Mel B. κατέθεσε παράλληλα αίτημα προς το δικαστήριο να της δοθούν όλες οι ιδιωτικές βιντεοταινίες σεξουαλικού περιεχομένου που έχει στην κατοχή του ο εν διαστάσει σύζυγός της, κάνοντας πολλούς να υποψιάζονται ότι ο Μπελαφόντε την εκβίαζε με το περιεχόμενό τους.
Η τραγουδίστρια υποστήριξε ότι ο σύζυγός της την υποχρέωνε να συμμετάσχει σε όργια με την νταντά του παιδιού της, με την οποία ο ίδιος είχε σχέση και, μάλιστα, σε κάποια στιγμή την είχε καταστήσει και έγκυο, ωστόσο, την υποχρέωσε να κάνει άμβλωση.
 
Όλα αυτά, ωστόσο, φαίνεται ότι ανατρέπονται από μήνυση για δυσφήμιση κατά της Mel B., την οποία κατέθεσε η νταντά, Λορέιν Τζάιλς, στην οποία η νεαρή γυναίκα υποστηρίζει ότι ήταν η ίδια η τραγουδίστρια που ενθάρρυνε το… τρίο.
Στη μήνυση, η Τζάιλς υποστηρίζει ότι ήταν η Mel B. εκείνη που την μέθυσε και την υποχρέωσε να συμμετάσχει σε τρίο με τον Μπελαφόντε, μόλις το ζευγάρι, τη σχέση του οποίου η Τζάιλς περιγράφει ως «ανοιχτή», πήγε στις ΗΠΑ.
Μάλιστα, ισχυρίζεται ότι η σεξουαλική της σχέση με το ζευγάρι διήρκεσε περίπου επτά χρόνια και ότι ποτέ δεν έκανε κάτι με τον Μπελαφόντε χωρίς η Mel B. να είναι παρούσα ή να το γνωρίζει, ενώ αρνείται και ότι είχε μείνει έγκυος από τον Μπελαφόντε.
Τέλος, όσον αφορά στις βιντεοκασσέτες οι οποίες φέρονται να περιέχουν τις ερωτικές περιπτύξεις του τρίο, η Τζάιλς «καίει» την τραγουδίστρια, λέγοντας ότι η ίδια δεν έχει τίποτα στην κατοχή της και ότι ήταν η Mel B. εκείνη που βιντεοσκοπούσε ή και συμμετείχε στις καυτές περιπτύξεις του τρίο.
 
Η συνέχεια αναμένεται… αποκαλυπτική!