Latest News

Σάββατο 29 Απριλίου 2017

Από το μυστρί της "Χούντας" στην κορδέλα της "Δημοκρατίας"




Συνεχίζονται οι φιέστες τελετών εγκαινίων των υπευθύνων κυβερνήσεων του σημερινού....
καταντήματος της χώρας με κόκκινα χαλιά στην άσφαλτο, με ταμπούρλα, βιολιά, μπουζούκια και όλα τ’απαραίτητα κλισέ του γυφτοπανηγυρίστικου θεάματος  με κοινό μεταφερόμενο από οπαδούς και κλακαδόρους για το θέαμα μέσω της T.V.


Εργα,  εγκαινιασμένα τα ίδια πολλές φορές από διαφορετικές κυβερνήσεις, για την ποιοτική βελτίωση του λαού  χρυσοπληρωμένα και ακριβοπληρωμένα με διασπάθιση και ρεμούλες των κονδυλίων – που τα πληρώνει κατά βάση ο λαός  -  με «μεγάλη» στιγμή την κοπή της κορδέλλας ως σχοινί του πνιγμού στο λαιμό του κρεμασμένου.

Ευτυχείς για το επίτευγμά τους καμαρώνουν αγνοώντας (ηθελημένα) οτι στη δική τους κυρίως 7ετία έχουμε αύξηση 35% των αυτοκτονιών και 634.126 Ελληνες  το 2016 στη κατάθλιψη  με ιατρική παρακολούθηση και το 68% του λαού κάτω από το όριο της φτώχιας με ευρωπαικό πρωταθλητισμό της ανεργίας στο 23,5% όταν ο Μ.Ο. στην Ευρώπη είναι κάτω από 10%.

Φαινόμενο πραγματικότητος  διανοητικής  και ψυχολογικής εξάντλησης (πέραν της οικονομικής) των πολιτών από αδιανόητους ηγήτορες (ΕΝΤΟΣ ή ΕΚΤΟΣ) με αγκυλωτικές ιδεοληψίες, με απληστία στην εξουσία, που τους  οδηγεί  στην αλαζονία της εξουσίας και στην παραφροσύνη του ωραιοποιημένου ψεύδους.

Αυτός ο λαός δεν καταβάλλεται από απελπισία και απόγνωση παρά την εξαθλίωση και φτωχοποίηση που του έχουν επιβάλλει, γιατί έχει κατοχυρώσει μέσα του ως βίωμα την ΕΛΠΙΔΑ .

Στην αντίληψη και τη σκέψη του «ειδικού» ΣΟΙΜΠΛΕ και των ομοίων του να μας θεωρούν και  να μας χρησιμοποιούν σαν κράτος ΑΜΕΑ,  που έστω κι έτσι τους αποδεικνύουμε καθημερινά  πως είμαστε Χρυσοί Παραολυμπιονίκες  με πλείστα  ψυχικά και ηθικά ανεξάντλητα αποθέματα με αρχές και ανθρώπινες αξίες στην επιβίωση για  αξιοπρεπή ζωή.

* Το άρθρο του δημοτικού συμβούλου Πειραιά Νίκου Πηρούνια αναδημοσιεύεται από την εφημερίδα "Παρασκήνιο"