Latest News

Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Απίστευτο αλλά… ελληνικό: Ορίστηκε μέρα και ώρα αλλά όχι το πού θα γίνει ο τελικός του κυπέλλου!


ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα συγκρουστούν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος διεκδικώντας το τρόπαιο...
στις 6 Μαΐου. 
Αυτό που δεν έχει οριστικοποιηθεί, ωστόσο, είναι το πού θα διεξαχθεί ο τελικός.
Από τη μεριά της η ΑΕΚ έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν έχει πρόβλημα όπου και να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος (ακόμη και στη Θεσσαλονίκη!). Αντίθετα ο ΠΑΟΚ έχει εκφράσει δημόσια τη θέση ότι δεν θέλει το ματς να γίνει στην Αθήνα.
Το Παγκρήτιο Στάδιο συγκεντρώνει αυτή τη στιγμή τις περισσότερες πιθανότητες, καθώς θεωρείται από στελέχη της ΕΠΟ η πλέον κατάλληλη λύση και εκτός απροόπτου ο τελικός της 6ης Μαΐου θα διεξαχθεί εκεί. Ειδικότερα, στην ΠΔΕ της ΕΠΟ θεωρούν ότι αποτελεί ιδανική λύση, ενώ πιστεύουν ότι σε συνεργασία με την ΕΠΣ Ηρακλείου θα ξεπεραστούν τα εμπόδια.
Στο Παγκρήτιο, δεν λειτουργούν οι κάμερες και η αστυνομία έχει εκφράσει αντιρρήσεις, ενώ η Αποκεντρωμένη Διοίκηση ζητάει από τον Δήμο Ηρακλείου τη μελέτη στατικής επάρκειας ως τις 5 Μαΐου, προκειμένου να μην μπει στο στάδιο λουκέτο!
Υπενθυμίζεται ότι ο τελικός Κυπέλλου φιλοξενήθηκε στο Ηράκλειο και το 2006, με τον Ολυμπιακό να κερδίζει 3-0 την ΑΕΚ. Μετά την εν λόγω αναμέτρηση έλαβαν χώρα εκτεταμένα επεισόδια σε συγκεκριμένο πλοίο που ταξίδευε από Κρήτη προς Πειραιά.
Άλλωστε ο ΠΑΟΚ λόγω της κακής κατάστασης του Παγκρήτιου θα προτείνει να γίνει ο τελικός σε γήπεδο της Θεσσαλίας. Εκεί εξαιτίας μεγαλύτερης χωρητικότητας καλύτερη λύση φαντάζει το Πανθεσαλλικό στάδιο του Βόλου.
Σε κάθε περίπτωση η απόφαση για την έδρα του τελικού (που έπρεπε να είχε ληφθεί κανονικά από την αρχή της σεζόν), αναμένεται σήμερα αφού πρέπει να γίνει σύσκεψη ασφαλείας για να αποφασιστούν τα εισιτήρια που θα πάρουν οι δύο ομάδες ώστε στη συνέχεια να τυπωθούν και να κυκλοφορήσουν στα γκισέ.