Latest News

Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

«Θες καριέρα; Βγάλε τα ρούχα κι έλα» - Τι καταγγέλλει 19χρονη για μάνατζερ πρακτορείου μοντέλων


Δεκάδες νεαρά κορίτσια έχουν πέσει κατά καιρούς στη φάκα ενός φαινομενικά «άκρως επαγγελματία μάνατζερ», που...
χειρίζεται εδώ και λίγα χρόνια ιστοσελίδα για το μόντελινγκ και υπόσχεται καριέρα πετυχημένου top model, τρελά λεφτά, ταξίδια στο εξωτερικό και συνεργασίες με τους πιο ισχυρούς οίκους μόδας, με την προϋπόθεση να συνευρεθούν ερωτικά μαζί του, αλλά και με τους φίλους του.
Σύμφωνα με τις καταγγελίες που έχουν γίνει, ο εμφανίσιμος νεαρός «ψαρεύει» τα θύματά του από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ακολουθεί πάντα το ίδιο καλοστημένο παιχνίδι. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Espresso, μία 19χρονη καλλονή αποκάλυψε το οργανωμένο σχέδιο, όπως ακριβώς το βίωσε και το κατήγγειλε στο Αστυνομικό Τμήμα Μενιδίου. 
Με τον «μάνατζερ» γνωρίστηκε μέσω του Facebook. 
«Όταν γνώρισα την κοπέλα μου, αμέσως κατάλαβα πως κάτι μου έκρυβε. Ήταν επιφυλακτική, έκλαιγε συχνά και δεν πίστευε πως είχε βρει κάποιον που της συμπεριφερόταν τόσο καλά. Σιγά σιγά άρχισε να μου ανοίγεται, μέχρι που μου είπε όλη την αλήθεια», εξηγεί ο σύντροφος της 19χρονης.
Από τη στιγμή που έμαθε από την ίδια τη 19χρονη όλα όσα υπέστη, δεν έχει φύγει από το πλευρό της και προσπαθεί να τη βοηθήσει να ξεπεράσει τις δύσκολες στιγμές που έχουν στοιχειώσει το μυαλό της: «Ήταν την εποχή που είχε μόλις ξεκόψει από αυτόν τον τύπο, όμως εκείνος την εκβίαζε με το υλικό που της έλεγε ότι είχε βιντεοσκοπήσει, ενώ παράλληλα είχε βρει και τα δικά μου στοιχεία και με απειλούσε», προσθέτει.
«Δεν φοβηθήκαμε»
«Από τη στιγμή που πήραμε την απόφαση να τον καταγγείλουμε, δεν σκεφτήκαμε τίποτα. Ούτε τους μεγαλοδικηγόρους που έλεγε ότι τον εκπροσωπούν, ονόματα των οποίων έχουν αναφερθεί στην καταγγελία μας, αλλά ούτε τα σκληρά ονόματα της νύχτας που έλεγε ότι γνωρίζει και που, αν μας πιάσουν στα χέρια τους, δεν ξέρουμε τι μπορεί να μας συμβεί. Εγώ ξέρω ότι της έλεγε πως θα πάει πολύ μπροστά, αν κάνει σεξ μαζί του, αλλά και με άλλους, ενώ, αν είχε φίλες για την ίδια δουλειά, θα της έδινε 70 ευρώ το κεφάλι»!
Για την 19χρονη όλα ξεκίνησαν το 2015, όταν ο μάνατζερ μοντέλων είδε τις φωτογραφίες της στην προσωπική της σελίδα στο Facebook.
«Της έλεγε ότι είναι πολύ όμορφη και ότι μπορεί να την κάνει μοντέλο, θα βγάλει τρελά λεφτά και διάφορα άλλα τέτοια... Της είπε να πάει πρώτα στην Καβάλα για ένα fashion show», εξηγεί ο σύντροφος της 19χρονης και προσθέτει: «Επειδή η κοπέλα μου δεν είχε λεφτά για ξενοδοχείο, της πρότεινε να τη φιλοξενήσει σε ένα διαμέρισμα που είχε, και εκεί άρχισαν όλα».
«Της έταξε ότι, αν κάνει σεξ μαζί του, θα της φτιάξει book με φωτογραφίες της και ότι οι άλλες κοπέλες του δίνουν 500 ευρώ για αυτό το book. Επίσης, της είπε ότι για να προχωρήσει θα πρέπει να κάνει σεξ και με άλλους, για να ανέβει. Η κοπέλα μου αρνήθηκε και τότε εκείνος της είπε: 
«Δεν πειράζει, θα πηγαίνεις μόνο με εμένα».
Σύμφωνα με την καταγγελία του ζευγαριού, ο νεαρός άνδρας την πίεζε συνεχώς να δοκιμάσει να κάνει σεξ ταυτόχρονα με εκείνον και τον ξάδελφο του, που δηλώνει υπεύθυνος επί των οικονομικών του ίδιου δήθεν επώνυμου πρακτορείου μοντέλων.