Latest News

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Φριχτός θάνατος για Κύπριο στη Βρετανία: Toν κατασπάραξε το ίδιο του το σκυλί! Η επίθεση έγινε μπροστά στα μάτια τηλεοπτικού συνεργείου του BBC

Σκύλος επιτέθηκε και σκότωσε το ίδιο του τον Κύπριο αφεντικό τη στιγμή που έδινε συνέντευξη για ένα ντοκιμαντέρ στο BBC...


Σύμφωνα με την αστυνομία ο σκύλος, ράτσας Σταφορντσάιρ Μπουλ Τεριέ, δάγκωσε το 41χρονο στο λαιμό έξω από το σπίτι του στην περιοχή του Γουντ Γκριν στο βόρειο Λονδίνο.

Εκπρόσωπος του BBC δήλωσε στο τηλεοπτικό κανάλι Sky: «Έχουμε γνώση του περιστατικού, αλλά δεν μπορούμε να το σχολιάσουμε καθώς βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη η έρευνα της αστυνομίας».

Το θύμα πέθανε από υποβολαιμικό σοκ και βαρύ τραύμα στον αεραγωγό σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης. Ο άτυχος κάτοικος του βόρειου Λονδίνου διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο και εξέπνευσε δύο ώρες μετά την επίθεση. Ο σκύλος κρατείται σε κυνοτροφείο. 
Το θύμα είναι κυπριακής καταγωγής, γνωστός στη γειτονιά του Γουντ Γκριν ως Μάριος ο Περιβόητος.

Οι γείτονες λένε πως το εν λόγω Μπουλ Τεριέ ήταν ένα «καλό σκυλί» σε αντίθεση με τον Μάριο που χαρακτήρισαν «ταραχοποιό» στοιχείο.

Η αστυνομία διευκρίνισε, επίσης, ότι ο σκύλος της συγκεκριμένης ράτσας δεν συμπεριλαμβάνεται στις απαγορευμένες λόγω επικινδυνότητας και επιθετικότητας.