Latest News

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Iερέας για τις γυναίκες που φορούν τζιν παντελόνια: Όσες φορούν τζιν πρέπει να πνίγονται στη θάλασσα!

Σε απίστευτες και άκρως προκλητικές και αναχρονιστικές δηλώσεις για τις γυναίκες που φορούν τζιν παντελόνια...

προχώρησε ένας καθολικός ιερέας από την Ινδία, ο οποίος είπε, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι όσες φορούν τζιν πρέπει να πνίγονται στη θάλασσα.

Ο πατέρας Σαρλόμ μίλησε σε συνέδριο χριστιανών στην πόλη Κεράλα για την προκλητικότητα των γυναικών, λέγοντας συγκεκριμένα πως τα τζιν απαγορεύονται στην εκκλησία του και δηλώνοντας πως οι γυναίκες που ντύνονται προκλητικά «αξίζουν να μείνουν στον πάτο της θάλασσας».

Έφτασε μάλιστα στο σημείο να δικαιολογήσει άνδρα ο οποίος βίασε την αδερφή του επειδή φόρεσε σορτσάκι. «Όταν τον ρώτησα γιατί έκανε αυτή την αμαρτία, μοιράστηκε την θλίψη του μαζί μου και μου είπε ότι είχαν φύγει οι γονείς του κι είχε μείνει μόνος με την αδερφή του. Το μόνο που σκεφτόταν ήταν εκείνη να γυρνάει έξω με το προκλητικό σορτσάκι. Αν είσαι κάποια που προκαλεί τον ίδιο της τον αδερφό και την οικογένεια, ο Κύριός μου δεν θα σε αποδεχθεί, αν έρθεις στην εκκλησία» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι δηλώσεις του ιερέα έγιναν πριν από σχεδόν ένα χρόνο, όμως τώρα έγιναν viral στο διαδίκτυο. «Το βίντεο έχει μονταριστεί», δηλώνει σήμερα ο ίδιος, ενώ επισήμως η καθολική εκκλησία καταδίκασε τις δηλώσεις του, τονίζοντας πως «κανένας ιερέας δεν έχει δικαίωμα να πει σε μια γυναίκα πώς θα ντύνεται».