Latest News

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Κέιτι Πέρι - Ορλάντο Μπλουμ: Μόλις χώρισαν!


Άλλο ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι της σόουμπιζ επέλεξε...
χωριστούς δρόμους.
Η είδηση έγινε γνωστή το βράδυ της Τρίτης όταν το People δημοσίευσε μία από κοινού δήλωση των εκπροσώπων τους:
«Πριν φήμες και παραποιήσεις βγουν εκτός ελέγχου, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Ορλάντο και η Κέιτι παίρνουν τον χρόνο τους χωριστά με όλο τους τον σεβασμό και αγάπη.» 
Στο μεταξύ, όλο αυτό ήταν κάτι παραπάνω από ξαφνικό, καθώς μόλις την περασμένη Κυριακή πήγαν μαζί στο καθιερωμένο πάρτι του Vanity Fair για τα Όσκαρ και μάλιστα όπως πάντα, δέχθηκαν να ποζάρουν στις κάμερες μόνο όταν ήταν και οι δύο μαζί και αγκαλιασμένοι. 
Μία μέρα μετά, τη Δευτέρα, ο ηθοποιός δημοσίευσε μία selfie στο instagram στη οποία κρατούσε το σκυλάκι της τραγουδίστριας. Και ξαφνικά το βράδυ της Τρίτης, ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους.
Παρότι θεωρούνταν από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια διασήμων, σύμφωνα με τις φήμες, η Κέιτι Πέρι δεν περνούσε πολύ χρόνο με τον Ορλάντο, αλλά ούτε και ο ίδιος, εξαιτίας των υποχρεώσεών τους.
Ο Μπλουμ επέστρεψε πρόσφατα από μία αποστολή της Unicef στη νοτιοανατολική περιοχή του Νίγηρα, ενώ πιο πριν βρισκόταν στην Αγγλία. 
Από την πλευρά της η Πέρι στην παρούσα φάση είναι πολύ απασχολημένη με την προώθηση του νέου της single «Chained to the Rhythm» και ταξιδεύει πολύ.
Η σχέση τους ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2016, όταν εκείνη ξεμπέρδεψε οριστικά από τους ανοιχτούς της λογαριασμούς με τον Τζον Μέγιερ, ενώ για τον Μπλουμ η Πέρι ήταν η πρώτη του σοβαρή σχέση μετά τη Μιράντα Κερ.