Latest News

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Ποιες είναι οι επιλογές που συνήθως μετανιώνουμε;

Ποια είναι εκείνα τα πράγματα για τα οποία μετανιώνουμε πιο συχνά στη ζωή μας;

Υπάρχει πάντα κάτι που λέμε «μακάρι» να το είχαμε κάνει διαφορετικά. Για πολλούς από εμάς, το «τι θα γινόταν αν;» στο μυαλό μας μπορεί να αποτελέσει πηγή καθημερινής λύπης.
Η πλατφόρμα Reddit, θέλησε να συλλέξει όλα εκείνα τα πράγματα που οι χρήστες της θα έκαναν εκ των υστέρων διαφορετικά. Για κάποιους, αυτού του τύπου οι ...μετάνοιες έχουν να κάνουν με απλά πράγματα, όπως π.χ. το σωματικό τους βάρος που άφησαν να ξεφύγει ή η άσκηση που δεν έβαλαν ποτέ στη ζωή τους. Πολλοί στενοχωριούνται για έναν χωρισμό ή για έναν άνθωπο που έχασαν.
Όπως διευκρινίζουν οι ειδικοί ωστόσο, όλες αυτές οι ανασφάλειες είναι εδώ για να στολίσουν τη ζωή μας, όχι για να δηλητηριάζουν το μυαλό μας. Οι αποφάσεις, ακόμη και τα λάθη μας είναι τα «παράσημα» του βίου μας.
Πολλοί χρήστες ανέφεραν ότι θα ήθελαν να περνούσαν λιγότερο χρόνο δουλεύοντας και περισσότερο απολαμβάνοντας τη ζωή. «Λυπάμαι που είμαι τόσο υπεύθυνος και εργαζόμουν τόσο σκληρά μερικές φορές. «Νομίζω ότι κοιτώντας πίσω, αν και είμαι περήφανος για τον εαυτό μου και τα επιτεύγματά μου ...νιώθω σαν να έχω χάσει κάτι σημαντικό, νιώθω σαν να μην ήμουν ποτέ νέος», αναφέρει κάποιος.
Και δυστυχώς αυτό συμβαίνει συχνά. Υπάρχει μια τάση να εστιάζουμε τόσο πολύ στις δυνατότητες επιφυλάσσει το μέλλον, που χάνουμε το παρόν...