Latest News

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Φρίκη! Έβαλε φωτιά στη γυναίκα του γιατί τη…ζήλευε! (Σκληρές Εικόνες)


Μια γυναίκα  αποκάλυψε μέσα από φωτογραφίες της στα social media τον βαθμό της κακοποίησης που δέχθηκε από τον σύζυγό της όταν εκείνος της έβαλε φωτιά με πρόθεση να την...
κάψει ζωντανή.
Η 26χρονη Nednapha Nuankhul από την Ταϊλανδή θέλησε να δημοσιοποίησε της φωτογραφίες της, ζητώντας, παράλληλα βοήθεια έναντι του άντρας της ο οποίος έχει φυλακιστεί για το έγκλημά του.
Μαζί με τις φωτογραφίες  η  Nednapha δημοσιεύει και την ιστορία της.
«Ήμουν στο σπίτι και μαγείρευα όταν ο άντρας μου με περίελουσε με πετρέλαιο. Όταν γύρισα να δω τι κάνει, πέταξε πάνω μου ένα αναμμένο σπίρτο», δηλώνει η άτυχη γυναίκα.
«Ούρλιαζα τόσο δυνατά μέχρι που μια γειτόνισσα με άκουσε και κατάφερε να με βοηθήσει και να σβήσει τις φλόγες. Στη συνέχεια με μετέφερε στο νοσοκομείο.
Ο πόνος που ένοιωθα ήταν αβάσταχτος» γράφει  η Nednapha η οποία χρειάστηκε πολλαπλές επεμβάσεις ώστε να επανέλθει το καμμένο δέρμα της.
Η Nednapha έφερε σοβαρά εγκαύματα γύρω από το στόμα, το λαιμό και το σαγόνι της, καθώς και στα δάχτυλα, τα χέρια και στο μπροστινό μέρος του σώματός της.Η αστυνομία λίγο μετά το περιστατικό συνέλαβε τον σύζυγο της γυναίκας.

« Δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από το κάρμα μας. Ίσως να έκανα κάτι κακό στις προηγούμενες ζωές μου. Ωστόσο,  ο άντρας μου ήταν εξαιρετικά βίαιος και υπερβολικά ζηλιάρης, με έκαψε χωρίς να κάνω κάτι», λέει η 26χρονη.