Latest News

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Ποιες ώρες, μέρες και μήνες κάνεις περισσότερο σεξ


Λένε, πως το σεξ είναι μια πράξη αυθόρμητη που μπορεί να συμβεί οποιαδήποτε ώρα, σε οποιοδήποτε μέρος, αρκεί να υπάρχει η κατάλληλη έλξη και χημεία μεταξύ...
δύο ανθρώπων.
Το πίστευες όμως ότι κανείς θα είχε μπει στη διαδικασία να μετρήσει τις ώρες, τις μέρες και τους μήνες που η σεξουαλική σου δραστηριότητα βρίσκεται στα ύψη;
Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από το  Superdrug και σε αυτήν συμμετείχαν 2000 άτομα, τα οποία ρωτήθηκαν για την μεγαλύτερη προτίμηση τους ως προς την ώρα που κάνουν σεξ.
Μέσα από αυτήν προέκυψε, ότι το Σαββατοκύριακο είναι πιο δραστήριο από ότι οι καθημερινές, με το Σάββατο πιο συγκεκριμένα να αποτελεί την πιο αγαπητή και κοινή μέρα για σεξουαλική επαφή, ενώ επόμενο στη σειρά βρίσκεται το βράδυ της Παρασκευής.
Τα ζευγάρια στη Βρετανία ανέδειξαν το πρωινό της Κυριακής ως την πιο κατάλληλη ημέρα και στιγμή για ερωτικές περιπέτειες, με το ρολόι να δείχνει 09:00.
Το site IllicitEncounters.com πραγματοποίησε επίσης τη δική του έρευνα σε ένα δείγμα 1000 ατόμων, η οποία κατέληξε στο συμπέρασμα πως τα μισά από τα ζευγάρια προγραμματίζουν τις σεξουαλικές τους επαφές, ώστε αυτές να λαμβάνουν χώρα αργά το βράδυ, λόγω των πολλών υποχρεώσεων τους.
Επίσης, η έρευνα έδειξε ότι η Δευτέρα είναι η λιγότερο δημοφιλής ημέρα για σεξ και αν αναρωτιέσαι σε ποια ώρα ακριβώς μπορεί να αναφέρθηκαν τα ζευγάρια, αυτή είναι τα άγρια χαράματα ( 04:45 το πρωί)!
Στην αναμέτρηση των τεσσάρων εποχών, νικητής αναδείχθηκε το καλοκαίρι, που 62% των ανθρώπων που συμμετείχαν στην έρευνα το επέλεξαν ως πιο σέξι διάστημα. Στη σειρά ακολούθησαν ο χειμώνας με ποσοστό 20%, η άνοιξη με ποσοστό 14% και το φθινόπωρο με ποσοστό 4%.
Αξίζει να σημειωθεί ότι 6 στα 10 ζευγάρια έδειξαν να προγραμματίζουν μια απόδραση το Σαββατοκύριακο, προκειμένου να εκμεταλλευτούν το χρόνο αυτό για τη σχέση τους και τις σεξουαλικές τους επαφές.
Ως προς το σκηνικό που δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα και βάζει τα ζευγάρια σε μουντ για σεξ; Αυτό περιλαμβάνει ένα ρομαντικό γεύμα, τηλεόραση, κουβεντούλα ή έξοδο σε μπαρ. Ωστόσο, το αλκοόλ φαίνεται να έπαιζε ελάχιστο ρόλο στα ερωτικά παιχνίδια, αφού 60% των ανθρώπων αποκάλυψαν ότι σπανίως πίνουν πριν το σεξ.