Latest News

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Τουρκία: Ακατάλληλοι… ήχοι σε μεγάφωνα πόλης! (ΒΙΝΤΕΟ)


Στην Τουρκία όλες οι πόλεις και όλα τα χωριά χρησιμοποιούν μεγάφωνα ώστε να μπορέσει ο ιμάμης να καλέσει τους πιστούς σε προσευχή. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Στο χωριό Κουζεϊκέντ αργά το βράδυ ακούστηκαν από τα δημοτικά μεγάφωνα ήχοι ελαφρώς…ακατάλληλοι.
Όπως μπορεί να ακούσει κάποιος σε ένα μικρό βίντεο που έχει ανεβάσει κάτοικος του χωριού στο ίντερνετ από τα μεγάφωνα του δήμου βγαίνουν ήχοι από ταινία… πορνό. Και μπορεί οι κάτοικοι που κατέγραψαν το βίντεο να μην μπορούν να σταματήσουν να γελάνε, ωστόσο ο δήμαρχος της πόλης το θεώρησε μεγάλη προσβολή.
«Η ανήθικη πρόκληση που πραγματοποιήθηκε παρεμβαίνοντας στο σύστημα ανακοινώσεων του Δήμου μας και ακούστηκε σε ορισμένα σημεία στη γειτονιά Κουζεϊκέντ, δεν έχει καμία σχέση με το θεσμό μας. Οι απαραίτητες νομικές διαδικασίες θα ξεκινήσουν το συντομότερο δυνατόν, ενάντια σε εκείνους που είναι υπεύθυνοι για αυτή την ανήθικη πράξη και σας ζητούμε συγνώμη γι’ αυτό», έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook  ο δήμαρχος και πράγματι σήμερα ξεκίνησε η αστυνομική και δικαστικοί έρευνα για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη.
Οι αστυνομικές αρχές εκτιμούν πως το πιθανότερο είναι ο δήμος να δέχθηκε επίθεση από χάκερς. Οι κάτοικοι βέβαια του χωριού έχουν μια πιο… πικάντικη εκδοχή. Πιστεύουν πως οι υπάλληλοι του δήμου ξέχασαν να κλείσουν το σύστημα ανακοινώσεων την ώρα που παρακολουθούσαν μια ταινια πορνό.
Ορισμένοι ωστόσο χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, εικάζουν πως οι εργαζόμενοι του δήμου ξέχασαν να απενεργοποιήσουν το σύστημα ανακοινώσεων την ώρα που έβλεπαν μια ταινία πορνό.