Latest News

Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Φουρτούνες στον Ολυμπιακό από επίθεση σε Κόκκαλη


Απίστευτη επίθεση στον Σωκράτη Κόκκαλη με  αιχμές για τη σχέση του με τον...
Δημήτρη Μελισσανίδη. κάνει η εφημερίδα "Γαύρος".
Το δημοσίευμα  για τον Σωκράτη Κόκκαλη και τη σχέση του με τον Θωμά Μητρόπουλο και τον Δημήτρη Μελισσανίδη μόνο στα ψιλά δεν μπορεί να περάσει σαν είδηση, καθώς πρόκειται για μια εφημερίδα που στηρίζει τον Ολυμπιακό και τον πρόεδρο της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Χαρακτηριστικά στο άρθρο σημειώνεται: 

«Την εποχή που ο Μαρινάκης υψώνει το παράστημά του και στέκει ολομόναχος κυματοθραύστης κάθε σε κάθε κακόβουλη επίθεση… Εσύ Σωκράτη τι κάνεις; Πού βρίσκεσαι; Πού ‘παίζεις’; Η φιλία και η σχέση με τον… ‘εξυγιαντή’ Θωμά και οι συνεργασίες με τον ΟΠΑΠ, έχουν δημιουργήσει πολλαπλά και αναπάντητα ερωτηματικά στον ερυθρόλευκο κόσμο». 

Διαβάστε χαρακτηριστικά αποσπάσματα του άρθρου με τις αναφορές στον Σωκράτη Κόκκαλη: 

«Δυστυχώς, αυτή τη στιγμή της μεγάλης κρίσεως, ο Μαρινάκης είναι μόνος, αγωνίζεται μόνος, αμύνεται μόνος. Στην κυριολεξία μόνος, εναντίον όλων. Δεν έχει την παραμικρή βοήθεια ή συμπαράσταση από κανέναν, άλλα αυτό που πονάει περισσότερο και δημιουργεί πολλά ερωτηματικά, είναι ότι δεν υπάρχει βοήθεια ούτε από εκείνον που προηγήθηκε, εκείνον που όλοι αναγνωρίζουμε ότι έχει προσφέρει περισσότερα από πολλά στον Ολυμπιακό, εκείνον που όλοι περιμέναμε, σ' αυτές τις δύσκολες στιγμές ότι θα βοηθούσε ουσιαστικά κι αποτελεσματικά την ομάδα, στους τομείς που θα μπορούσε άνετα να βοηθήσει, χωρίς καν να κοπιάσει. Εννοώ βεβαίως τον Σωκράτη Κόκκαλη», και συνεχίζει:

«Ο Κόκκαλης όμως τι κάνει; Τι λέει για όλα αυτά; Αυτός έχει τα χέρια του λυμένα, έχει και το κύρος και το μέγεθος να αντιμετωπίσει μαζί με τον Βαγγέλη, σαν μέλη της ίδιας οικογένειας που είναι, τις επιθέσεις, την κακότητα, τον φθόνο, το μένος και τη μισαλλοδοξία των νάνων που ενεδρεύουν απέναντι... Μου είναι αδύνατον να απαντήσω σε αυτά τα ερωτήματα... Δεν έχω βρει την απάντηση, όσο κι αν προσπάθησα, για τη διαφαινόμενη “απουσία” του Σωκράτη Κόκκαλη από την υπερασπιστική γραμμή του Ολυμπιακού». 

Ενώ στη συνέχεια αφήνει ακόμη μεγαλύτερες αιχμές για τον άλλοτε πρόεδρο του Ολυμπιακού:

«Φυσικά δεν θέλω καν να δεχτώ σαν ενδεχόμενα κάποια πράγματα που κυκλοφορούν στην πιάσα κι έχουν φτάσει στ' αυτιά μου. Προσωπικά τα απορρίπτω κατηγορηματικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει και πως μπορώ να τα απορρίψω. Τα ενδεχόμενα είναι σκέψεις και οι σκέψεις δεν απορρίπτονται. Δεν θα μπορούσα ποτέ να πιστέψω για παράδειγμα ότι ο Σωκράτης όχι απλά δεν βοηθάει, αλλά και παρέχει κάποιου είδους και μορφής στήριξη σε αναγνωρισμένους εχθρούς του θρύλου, όπως π.χ. τον προσκείμενο στην πλευρά της άθλιας, νοσηρής και ρυπαρής "εξυγίανσης", Θωμά Μητρόπουλο. Δεν θέλω επίσης να πιστέψω ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει κάποιου είδους "σύνδεση" ή "σχέση" που να αφορά τον αγωνιστικό τομέα και τον Ολυμπιακό μας, ανάμεσα στον Σωκράτη και τον ΟΠΑΠ του Μελισσανίδη.

Από την άλλη όμως ούτε και μπορώ να απορρίψω την σχέση μεταξύ του Σωκράτη Κόκκαλη και του Θωμά, του γνωστού Θωμά, ο οποίος έχει προσκολλήσει στη θεοβρόμικη "συμμαχία των τριών" και "παίζει" ανάμεσα σε Μελισσανίδη και Σαββίδη. 

Καταλαβαίνω και δεν μπορώ να καταγγείλω μία σχέση πολλών δεκαετιών με τον Θωμά. Δεν μπορώ όμως να δεχτώ επ' ουδενί ότι είναι δυνατόν ακόμα και τώρα να διατηρεί ο Σωκράτης μία σχέση που "ακουμπάει" στο πιο διεφθαρμένο παρασκήνιο όλων των εποχών, για το ελληνικό ποδόσφαιρο...».