Latest News

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Έκανε τζόγκινγκ… γυμνή γιατί ζεσταινόταν! (ΕΙΚΟΝΕΣ+ΒΙΝΤΕΟ)


Ένα απίστευτο θέαμα αντίκρυσαν οι περαστικοί πολυσύχναστου δρόμου, όταν είδαν μια γυναίκα να τρέχει γυμνή, κάνοντας τζόγκινγκ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία υποχρεώθηκε να… κυνηγήσει τη γυναίκα για περίπου ένα χιλιόμετρο, προτού τα όργανα της τάξης την πιάσουν και τη σκεπάσουν με μια κουβέρτα.
Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στην πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, Μπανγκόκ, και οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι η γυναίκα τα είχε… χαμένα, καθώς, όπως ισχυρίζονται, αρχικά δεν συνεργαζόταν μαζί τους και δεν μιλούσε καθόλου, ενώ στη συνέχεια δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι τους έλεγε. Μάλιστα, σε κάποια φάση επιχείρησε να ξεφύγει από την επιτήρηση, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να την οδηγήσουν στο ξενοδοχείο που διέμενε και να την φρουρούν για αρκετές ώρες.
Τελικά, αποκαλύφθηκε ότι η γυναίκα είχε φύγει για Ταϊλάνδη μετά από τσακωμό με τους γονείς της. Η ίδια δήλωσε στην Daily Mail ότι «είμαι καλά, αν μιλήσετε με την οικογένειά μου, να τους το πείτε, είμαι καλά. Απλά κάνω αυτό που θέλω. Ευχαριστώ που καλέσατε, αλλά είμαι καλά. Χρειαζόμουν απλά ένα διάλειμμα».

Στην ερώτηση, δε, γιατί αποφάσισε να βγει στους δρόμους εν αδαμιαία περιβολή, εξήγησε: «Μην ανησυχείτε, απλά έσκαγα από τη ζέστη. Είμαι καλά» και ζήτησε συγγνώμη αν προσέβαλε κανέναν με την πράξη της.