Latest News

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Τι δείχνει το τετ α τετ Μώραλη - Μητσοτάκη...


 Από τον Κύρο Παληκάρη

Αν και το προγραμματισμένο τετ α τετ Μώραλη - Μητσοτάκη δεν αναμένεται να έχει άμεσα πρακτικά αποτελέσματα για το...
Δήμο Πειραιά.
Ωστόσο ο Γιάννης Μώραλης είχε την ευκαιρία να εμφανίσει -επικοινωνιακά τουλάχιστον-  ότι κάνει μια πολιτική διεύρυνση, καθώς είναι γνωστό πως οι κομματικές του καταβολές προέρχονται απ' άλλο χώρο. Πολιτικά θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον να δούμε, εάν αυτή η διεύρυνση, θα αποτυπωθεί το επόμενο διάστημα στη νέα διοίκηση του Δήμου Πειραιά.
Για την ιστορία, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε, σήμερα με τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην Πειραιώς. 
Το ραντεβού  είχε συμφωνηθεί να γίνει πριν από περίπου ένα μήνα, όταν στις 9 Φεβρουαρίου  ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε επισκεφθεί το εργοτάξιο του Μετρό στον Πειραιά.
Κατά τη συνάντηση, ο δήμαρχος ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας για μια σειρά θέματα του δήμου και της πόλης, ενώ συζήτησαν για την πορεία των έργων του Μετρό και του Τραμ που παρουσιάζουν προβλήματα και καθυστερήσεις.
@ Με λίγα λόγια, το τετ α τετ Μώραλη - Μητσοτάκη δεν αλλάζει τίποτα στην πόλη και μένει να δούμε αν υπάρξει κάποια άλλη ρότα στη διοίκηση του Δήμου Πειραιά...