Latest News

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

ΔΗΡΑΠ: Δεν έχετε ούτε την ευαισθησία να παραιτηθείτε! (ΕΠΙΣΤΟΛΗ)


Ομαδική παραίτηση του Δ.Σ. της ΔΗΡΑΠ για την περιφρόνηση του δημοτικού ραδιοφώνου... ζητά με επιστολή του ο τ. Αντιδήμαρχος  Πειραιά και πρώην Πρόεδρος της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά  (ΔΗΡΑΠ) Κανάλι 1 Γιάννης Σπυράκης. Με αφορμή τη μετάδοση της εκδήλωσης της Καθαρής Δευτέρας στην Φρεαττύδα από Ιδιωτικό Ραδιοφωνικό Σταθμό απέστειλε  προς Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΗΡΑΠ την παρακάτω επιστολή:

ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΥΑΓ. ΣΠΥΡΑΚΗΣ
    τ. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

 
                                                  Προς
                                          Τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. της ΔΗΡΑΠ                                                                                   Ενταύθα

Κύριοι,
Με έκπληξη διαπιστώνω ότι αν και έχουν περάσει αρκετές ημέρες από την καθαρά Δευτέρα κανένας  από εσάς δεν είχε την ευαισθησία να υποβάλλει την παραίτησή του.
Η προσβολή που έγινε σε βάρος της ΔΗΡΑΠ την Καθαρά Δευτέρα θα έπρεπε να σας προβληματίσει και να έχει προκαλέσει την ομαδική παραίτηση του Συμβουλίου σας.
Η απόφασή σας να πετάξετε στα αζήτητα το Κανάλι-1, το οποίο πληρώνει ο Πειραϊκός λαός και να ανεχθείτε στην εκδήλωση της Καθαράς Δευτέρας στην Φρεαττύδα να την μεταδώσει Ιδιωτικός Ραδιοσταθμός με στούντιο στην πλαζ και  διαφημιστικές πινακίδες αποτελεί περιφρόνηση προς όλους που υπηρέτησαν το ιστορικό Δημοτικό Ραδιόφωνο του Πειραιά, αλλά ιδιαίτερα προς όλους τους εργαζομένους σήμερα στον Σταθμό.
Δυστυχώς κύριοι εσείς νομίζετε ότι με το να μετατρέπετε το ραδιόφωνο του Δήμου σε Δημόσια Υπηρεσία και να συγκεντρώνετε κόσμο στα νυχτερινά κέντρα της Τρούμπας εκπληρώνετε  την αποστολή σας.
Οι Πειραιώτες πλέον έχουν καταλάβει ποιός κάνει κουμάντο στον Δήμο και ποιοι  είναι άβουλα ανδρείκελα.
Ουδέποτε  μέχρι σήμερα Δήμαρχος και Δημοτική Αρχή της πόλης  δεν έχουν  συμπεριφερθεί με τέτοια περιφρόνηση  στο Δημοτικό μας ραδιόφωνο.
Έχετε υποχρέωση αν δεν παραιτηθείτε τουλάχιστον να απαιτήσετε από τον Δήμαρχο τον δέοντα σεβασμό.
                           
Πειραιάς, 8-3-2017

                                                                                 
Γιάννης  Σπυράκης,
τ. Πρόεδρος ΔΗΡΑΠ
    
@ Πωπωπω!