Latest News

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Απίστευτο θρίλερ με τον Γιώργο Δώνη: Η οικογένεια του δήλωσε την εξαφάνιση του - Bρέθηκε στο Ντουμπάι


Μια περίεργη υπόθεση με πρωταγωνιστή του Γιώργου Δώνη για περισσότερες από 24 ώρες
και –ευτυχώς- με αίσιο τέλος έφερε στη δημοσιότητα η εκπομπή «Αποκάλυψη Τώρα» του ΣΠΟΡ FM.

Συγκεκριμένα, την περασμένη Τετάρτη 22 Μαρτίου, ο Έλληνας τεχνικός βρέθηκε στην Τούμπα για να παρακολουθήσει το φιλικό παιχνίδι της Εθνικής ομάδας Ελπίδων με αντίπαλο την Ουγγαρία στο οποίο αγωνίστηκε και ο γιος του, Τάσος. Μετά το τέλος του, περίπου στις 8 το βράδυ αναχώρησε από τη Θεσσαλονίκη για την Αθήνα οδηγώντας ένα Land Rover, με γαλλικές πινακίδες. 

Γύρω στα μεσάνυχτα, ο Γιώργος Δώνης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την οικογένειά του. Σε αυτή ενημέρωσε ότι βρίσκεται κοντά και πως σε περίπου δέκα με δεκαπέντε λεπτά θα έφτανε στο σπίτι του. Από εκείνο το σημείο χάθηκαν τα ίχνη του, με την οικογένειά του να ανησυχεί πολύ. 

Μάλιστα, τα μαντάτα έγιναν γνωστά και στον γιο του Τάσο, ο οποίος ήταν στην αποστολή της Εθνικής ομάδας Ελπίδων. Αυτός, μη γνωρίζοντας τι συμβαίνει με τον πατέρα του, ζήτησε από τον ομοσπονδιακό προπονητή, Αντώνη Νικοπολίδη λίγες ώρες μετά το παιχνίδι με την Ουγγαρία, να αποχωρήσει από την αποστολή επικαλούμενος προσωπικούς λόγους και να μην αγωνιστεί στο παιχνίδι με την Πολωνία στις 28 Μαρτίου. Αίτημα το οποίο έγινε αποδεκτό και τον Τάσο Δώνη να μην ταξιδεύει με την Εθνική ομάδα. 

Την Πέμπτη 23 Μαρτίου τα μέλη της οικογένειάς του Γιώργου Δώνη εμφανίστηκαν στο αστυνομικό τμήμα της Κηφισιάς και δήλωσαν την εξαφάνιση του. Οι Αρχές, άμεσα, έδωσαν σήμα σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες για να αρχίσει η αναζήτηση του Έλληνα τεχνικού, σε Ελλάδα αλλά και εκτός αυτής. Η αγωνία της οικογένειας είχε κορυφωθεί. Περίπου 24 ώρες μετά τη δήλωση εξαφάνισης η Αστυνομία ενημέρωσε ότι εντόπισε τον Έλληνα προπονητή στο Ντουμπάι και να δίνει αίσιο τέλος στην υπόθεση. 

Θυμίζουμε ότι ο Γιώργος Δώνης εργαζόταν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα μέχρι και τον περασμένο Ιανουάριο. Πλέον έχει επιστρέψει στην Ελλάδα.