Latest News

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Amber Alert: Χάσαμε τον δήμαρχο στα Κούλουμα stop! Τελικά ήταν ή όχι ο Γιάννης Μώραλης στη Φρεαττύδα;


Τελικά ο δήμαρχος Γιάννης Μώραλης γιόρτασε μαζί με τους δημότες τα παραδοσιακά Κούλουμα στη Φρεαττύδα στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Πειραιά;
Το ερώτημα δεν είναι ρητορικό, αλλά αναζητεί απάντηση, καθώς συζητείται ευρέως στον Πειραιά.

Αν κάποιος λάβει υπόψη το επίσημο δελτίο τύπου του Δήμου Πειραιά, τότε μπορεί να υποθέσει ότι ο δήμαρχος έδωσε το "παρών" στην εκδήλωση στη Φρεαττύδα.
Μάλιστα φιλοξενεί και δήλωση του δημάρχου που ευχαριστεί μεταξύ άλλων την ευγενική προσφορά της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός για τα δωρεάν σαρακοστιανά εδέσματα.
“Οι οικονομικές δυνατότητες του Δήμου είναι περιορισμένες...” σημειώνεται χαρακτηριστικά, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο Δήμος Πειραιά δεν θα μπορούσε να διοργανώσει με δικά του έξοδα μια εκδήλωση για τα Κούλουμα, όπως συνέβαινε εδώ και πάνω δύο δεκαετίες στην πόλη!
Ωστόσο το Δελτίο Τύπου του Δήμου Πειραιά συνοδεύεται από τέσσερις φωτογραφίες στις οποίες δεν υπάρχει πουθενά ο Γιάννης Μώραλης, όπως συνήθως συμβαίνει σε ανάλογες εκδηλώσεις.
(Με μια πρόχειρη ματιά στο διαδίκτυο δεν βρήκαμε καμία φωτογραφία ή βίντεο με τον Γιάννη Μώραλη στα Κούλουμα που διοργάνωσε φέτος ο Δήμος Πειραιά. Ρωτήσαμε δύο δημοτικούς συμβούλους και μας είπαν ότι δεν είδαν τον δήμαρχο όση ώρα ήταν εκείνοι στην εκδήλωση). 
Τι συνέβη, λοιπόν, έχασαν όλοι τον δήμαρχο ή απλά δεν πήγε στην εκδήλωση του Δήμου Πειραιά και κάποιοι προσπαθούν να κρύψουν την απουσία του (για οποιοδήποτε λόγο), βάζοντας μάλιστα παραπλανητικά και δήλωση... εξ' αποστάσεως στο επίσημο Δελτίο Τύπου; 

@Αλήθεια, ο Γιάννης Μώραλης γιόρτασε ή όχι τα Κούλουμα μαζί με τους δημότες στη Φρεαττύδα;  Μπορείτε να βοηθήσετε γιατί χάσαμε τον δήμαρχο Πειραιά STOP!