Latest News

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Μπεσίκτας - Ολυμπιακός 4-1: Εκτός Ευρώπης η ομάδα του Πειραιά (ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΓΚΟΛ)


Ο Ολυμπιακός έχασε 4-1 από την από την ανώτερη Μπεσίκτας (έπαιζε από το 40΄ με δέκα παίκτες) και αποκλείστηκε δίκαια από τη συνέχεια του Europa League.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΓΚΟΛ
Ούτε τις ευνοϊκές συγκυρίες που διαμορφώθηκαν δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός, που έχασε με 4-1 από την Μπεσικτάς στην Τουρκία και αποκλείστηκε στη φάση των “16” του Γιουρόπα Λιγκ.
Μετά το 1-1 του πρώτου ματς, οι “ερυθρόλευκοι” πήγαν στην Κωνσταντινούπολη για να πάρουν αποτέλεσμα, αλλά στο πρώτο 20λεπτο βρέθηκαν με 2-0 πίσω στο σκορ. Ενώ όλα έδειχναν μια δύσκολη βραδιά για την ελληνική ομάδα, η κατάσταση άλλαξε άρδην. Πρώτα ο Ελιουνούσι μείωσε σε 2-1 και πριν τελειώσει το ημίχρονο, η τουρκική ομάδα έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του επιθετικού Αμπουμπακάρ.
Η Μπεσικτάς κλείστηκε, αλλά ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να βρει τον τρόπο να ισοφαρίσει απέναντι σε μια ομάδα που τα είχε χαμένα. 
Αντίθετα, προς το τέλος δέχτηκε άλλα δύο γκολ, με συνέπεια να γυρίσει στην Ελλάδα με το βαρύτατο 4-1.


@ Πραγματικά είναι να απορείς που κάποιοι ρίχνουν την ευθύνη για τον αποκλεισμό στον τερματοφύλακα  Λεάλι. 
Ο Ολυμπιακός έχει σοβαρό πρόβλημα- τουλάχιστον στο τομέα της φυσικής κατάστασης - και δεν είναι τυχαίο ότι  δέχτηκε δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, αν και έπαιζε με έναν παίκτη παραπάνω...