Latest News

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Πώς είναι σήμερα η Ευαγγελία Δερμετζόγλου, η πρώτη νικήτρια του Survivor; (ΕΙΚΟΝΕΣ)



Πώς είναι σήμερα η Ευαγγελία Δερμετζόγλου, η πρώτη νικήτρια του Survivor;

Το πρώτο Survivor είχε προβληθεί από το Mega το 2003 και είχε σαρώσει σε τηλεθέαση. Κάποιοι από τους παίκτες έγιναν διάσημοι μέσω του παιχνιδιού. Δυο από αυτούς ήταν ο Σπύρος Σούλης και η Ορθούλα Παπαδάκου, που εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την ευκαιρία που τους έδωσε το παιχνίδι.

Κάποιοι άλλοι, εξαφανίστηκαν, όπως η εντυπωσιακή νικήτρια του παιχνιδιού, η Ευαγγελία Δερμετζόγλου.

Η Ευαγγελία όχι μόνο κέρδισε το πολυπόθητο χρηματικό έπαθλο, αλλά κέρδισε και αρκετά χρήματα κάνοντας πολλές αισθησιακές φωτογραφήσεις.

Η Ευαγγελία όχι μόνο κέρδισε το πολυπόθητο χρηματικό έπαθλο, το οποίο αξιοποίησε -κατά ένα μέρος- κάνοντας πλαστική αυξητικής στήθους αλλά κέρδισε και αρκετά χρήματα κάνοντας πολλές φωτογραφήσεις -ακόμα και άκρως αισθησιακές- και εμφανίσεις -πληρωμένες- σε μαγαζιά. Ακόμα και πασαρέλα ως μοντέλο έκανε.Το ότι οι συμπαίκτες της, της έσουρναν μετά το τέλος του παιχνιδιού τα εξ' αμάξης, διόλου δεν την απασχόλησε γιατί η Ευαγγελία πέτυχε τον στόχο της και με τα χρήματα που έβγαλε τα περίπου 4 χρόνια που παρέμεινε στη δημοσιότητα (τα 2 πρώτα ήταν και εξαιρετικά κερδοφόρα για εκείνη) στην κυριολεξία έφτιαξε τη ζωή της και τη ζωή του παιδιού της. Εξάλλου για εκείνον, το γιο της, δήλωσε συμμετοχή στο παιχνίδι και μάλλον δεν το μετάνιωσε και ποτέ. Εκμεταλλεύτηκε τη δημοσιότητα με τον καλύτερο και πιο προσοδοφόρο για εκείνη τρόπο και κάποια στιγμή, γύρω στο 2007-2008, έριξε μαύρη πέτρα πίσω της κι εξαφανίστηκε. Ποτέ, από τότε δεν επανέφερε τον εαυτό της μπροστά από τα φώτα. Σύμφωνα με το gossip-tv.gr, μεγάλωσε το γιο της, Γιώργο τον οποίον καμαρώνει όσο τίποτα άλλο Απόφοιτο της Σχολής του Εμπορικού Ναυτικού πια και ζει μια όμορφη ζωή, όπως ακριβώς τη διάλεξε η ίδια και παραμένει κατά τη γνώμη μας, μια εξαιρετικά εντυπωσιακή και σέξι γυναίκα.
Η Ευαγγελία Δερμετζόγλου με το Νίκο Οικονομόπουλο