Latest News

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Ποιο Survivor; Η Αντζελίνα Τζολί μαγειρεύει και τρώει αράχνες και σκορπιούς συνοδεία των παιδιών της! (ΒΙΝΤΕΟ)


Μπορεί να μην είχε κάνει ιδιαίτερη αίσθηση στην Ελλάδα η προβολή των επεισοδίων του ριάλιτι Fear Factor, ωστόσο αν κρίνουμε από τα πλάνα του BBC, η Αντζελίνα Τζολί άνετα μπορούσε να συμμετέχει και σε αυτό, αλλά και στο survivor. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

H επίσκεψη της ηθοποιού στην Καμπότζη για την πρεμιέρα της ταινίας «First They Killed My Father» που σκηνοθέτησε, δεν ήταν μόνο αποκαλυπτική όσον αφορά στο διαζύγιό της από τον Μπραντ Πιτ, αλλά και... γκουρμέ.
Αφού μίλησε στο BBC για το εν λόγω έργο, όπως και για τον χωρισμό της, η κάμερα συνέχισε να την ακολουθεί, ακόμη και όταν βρέθηκε σε μία υπαίθρια κουζίνα που στήθηκε ειδικά για την περίσταση, όπου μαγείρεψε και δοκίμασε έντομα.
Η Τζολί διευκρίνισε ότι έχει γευθεί ξανά στο παρελθόν, ενώ θύμισε στον κόσμο ότι σε περιόδους πείνας η βρώση εντόμων απέβη σωτήρια για τους ανθρώπους.
Στο βίντεο βλέπουμε να παίρνει μία ταραντούλα, να αφαιρεί τα δηλητηριώδη της δόντια και να τη ρίχνει στο τηγάνι. Αμέσως μετά, μαζί με τα παιδιά της δοκιμάζουν το αποτέλεσμα:
,