Latest News

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Οι σέξι παρουσίες του «Survivor» σε πρώτο πλάνο! Ποια είναι τα κορίτσια που εντυπωσιάζουν στον Άγιο Δομίνικο; (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Ο νέος κύκλος του ριάλιτι σόου του Σκάϊ έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας και έκτοτε όλοι μιλούν για τα θανατηφόρα κορμιά των επώνυμων κυριών, που...
ανεβάζουν ακόμα περισσότερο τον υδράργυρο και την αδρεναλίνη στον Άγιο Δομίνικο.
Με πρώτη και καλύτερη την Μαριάννα Καλέργη με το αβυσσαλέο ντεκολτέ της και τις Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Λάουρα Νάργες, Ειρήνη Παπαδοπούλου και Σόφη Πασχάλη να ακολουθούν, το φετινό «Survivor» έχει μεγάλο ενδιαφέρον… από γυναικείας πλευράς τουλάχιστον!
Μαριάννα Καλέργη
Απόφοιτος της γυμναστικής ακαδημίας και πρωταθλήτρια του Muay Thai, η 24χρονη κοπέλα έχει κάθε λόγο να υπερηφανεύεται για το βιογραφικό, τα σωματικά της προσόντα και τις κατακτήσεις της.
Σε ηλικία 19 ετών έγινε η πρώτη Ελληνίδα που μπήκε στο top 10 Female Fighters του World Muay Thai Magazine ενώ αυτή την περίοδο εργάζεται σε αλυσίδα γυμναστήριων  ως εκπαιδεύτρια, συνεχίζοντας επαγγελματικά να αγωνίζεται.
Η Μαριάννα έγινε ευρέως γνωστή, το 2011, όπου και συμμετείχε στο «Dancing on ice» και κατά τη διάρκεια του οποίου της είχε γίνει πρόταση γάμου από το χορευτή Αλεξέι Μοτόριν.
Ευρυδίκη Βαλαβάνη
Παρουσιάστρια και αθλητικογράφος του καναλιού του Φαλήρου, έκανε πρωταθλητισμό στην κολύμβηση ενώ έχει ασχοληθεί πολύ και με τον στίβο. Φανατική του surf και του Pole Dancing, αγαπά πολύ την μαγειρική και τα social media.  Μάλιστα, διαθέτει έναν από τους πιο hot λογαριασμούς σε Instagram και Facebook με τα στιγμιότυπά της με μαγιό να τραβούν όλα τα βλέμματα.
Όσον αφορά στο λόγο που είπε «ναι» στο ριάλιτι είναι γιατί είναι άνθρωπος των έντονων καταστάσεων και το θεωρεί μια τρελή εμπειρία.
Λάουρα Νάργες
Πρωτοσυστήθηκε στο ελληνικό κοινό, μέσα από το «So You think you can dance» του Mega, όπου είχε λάβει μέρος ως διαγωνιζόμενη! Αν και είχε κλέψει τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η γλυκιά, ξανθιά Ελληνογερμανίδα θα απασχολούσε τόσο τους παπαράτσι!
Το πέρασμά της από γνωστές εκπομπές, όπως το «Πρωινό», η συμμετοχή της στο «Dancing with the stars», οι σέξι πόζες της με μαγιό –και πριν από το Survivor – και φυσικά η σχέση της με τον Μιχάλη Μουρούτσο, την έχουν κάνει ένα από τα αγαπημένα παιδιά του φακού. Και όχι άδικα!
Ειρήνη Παπαδοπούλου
Είναι τραγουδίστρια, σπούδασε στην ΑΣΠΑΙΤΕ  και έχει διακρίσεις στο χάντμπολ. Το τελευταίο διάστημα ασχολείται και με το pole dancing, γεγονός που δίνει μία λογική εξήγηση στο  λόγο που έχει τόσο καλοσχηματισμένους κοιλιακούς και κορμί… που πολλές θα ζήλευαν!
Η επιλογή της να συμμετάσχει στο Survivor είναι μια πρόκληση για αυτήν και σίγουρα για όλο τον αντρικό πληθυσμό που την απολαμβάνει με σούπερ αποκαλυπτικά μπικίνι.
Σόφη Πασχάλη
Σε αυτή την περίπτωση… τα λόγια είναι περιττά! Γυμνάστρια με αρετές συμμέτοχες σε εκπομπές, ασχολείται 6 ώρες την ημέρα με το σώμα της, κυρίως  κάνοντας yoga, ενώ σε μικρότερη ηλικία είχε ασχοληθεί με το καλλιτεχνικό πατινάζ, γεγονός που τη βοήθησε όπως έχει αποκαλύψει να σχηματιστεί το κορμί της με ωραίο τρόπο.
Η Σόφη διαθέτει ένα από τα πιο ωραία σώματα της εγχώριας σόουμπιζ και είναι ένας από τους βασικούς λόγους που το ριάλιτι σκίζει στους πίνακες της Nielsen!