Latest News

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Κατέβασαν την γκάφα με την εκδήλωση της ΔΗΡΑΠ (ΕΙΚΟΝΕΣ REPORTAZ NET)


Από τον Κύρο Παληκάρη 

Κατέβασαν άρον άρον από το site του δημοτικού ραδιοφώνου την ανάρτηση με την γκάφα για την εκδήλωση της ΔΗΡΑΠ, ύστερα από το σάλο με το
σχόλιο του Reportaz Net  (ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ)

Για του λόγου το αληθές, δημοσιεύουμε την πρώτη ανάρτηση που είχαμε φωτογραφήσει πριν κατέβει από το site του δημοτικού ραδιοφώνου και τώρα αποκτά συλλεκτική αξία ντοκουμέντου για το επικοινωνιακό αυτογκόλ της ΔΗΡΑΠ.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ



Η ιστοσελίδα του "Καναλιού Ένα" αντικατέστησε την αναδημοσίευση με άλλο νέο κείμενο, το οποίο είναι σαφώς καλύτερο και πάνω απ' όλα δικό τους ρεπορτάζ και φωτογραφίες. 
Η νέα ανάρτηση διατηρεί το νόημα στον τίτλο - κλισέ "Το Κανάλι Ένα 90.4 έκοψε τη Βασιλόπιτα και ήταν όλοι εκεί!', ο οποίος μάλλον  δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, καθώς, όπως σημειώνεται στην εκδήλωση στο " Beluga" στη Τρούμπα ήταν περίπου 250 άτομα εκ των οποίων η πλειοψηφία είναι από το Δήμο Πειραιά και τη ΔΗΡΑΠ. 
Επίσης σήμερα το site του δημοτικού ραδιοφώνου έχει ανεβάσει το χθεσινό δελτίο του Δήμου Πειραιά για την εκδήλωση της ΔΗΡΑΠ.

@ Τέλος πάντων, κάπως έτσι φαίνεται ότι μετά από 2,5 χρόνια έχουν αρχίσει ν' αποδίδουν οι προσπάθειες της διοίκησης της ΔΗΡΑΠ, αν και τώρα  μάλλον είναι λιγάκι αργά, καθώς ολοκληρώνει τη θητεία της...