Latest News

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Oι άνδρες που έγιναν γνωστοί μέσα από τις σχέσεις τους (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Λένε πως πίσω από έναν επιτυχημένο άντρα κρύβεται μία δυναμική γυναίκα. Τι συμβαίνει όμως όταν οι ρόλοι αντιστρέφονται;
Κλέβοντας λίγη από τη λάμψη των συντρόφων τους, τα παρακάτω αρσενικά κατάφεραν να ξεφύγουν από τη σκιά τους, «λουσμένοι» πια από το φως των προβολών.
Ματέο Παντζόπουλος
Όταν είσαι στο πλευρό μιας «βασίλισσας», είναι λογικό να βρίσκεσαι στη σκιά της. Πριν όμως ο γοητευτικός Ματέο γνωρίσει την απόλυτη σταρ της ελληνικής τηλεόρασης, Ελένη Μενεγάκη, είχε κι άλλους λόγους να αισθάνεται περήφανος. Γεννημένος το 1969 στο Λονδίνο, με καταγωγή από τα Λειβάδια της Άνδρου, ο δισέγγονος του ιδρυτή της εταιρίας ζυμαρικών MISCO διέπρεψε στον τομέα των επιχειρήσεων. Πήγε σχολείο σε μεγάλο ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα των Αθηνών, σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στα Οικονομικά στη Νέα Υόρκη, όπου και ασχολήθηκε εκτενώς με τον τομέα της Οικολογικής Επιχειρηματικότητας.
Γνωστός μπον-βιβέρ με σχέσεις που δεν ξεπερνούσαν σε διάρκεια τους πέντε μήνες, η γνωριμία του εκεί με το μοντέλο τότε, Δωροθέα Μερκούρη, οδήγησε σε μια παθιασμένη σχέση που κράτησε πέντε ολόκληρα χρόνια. Μετά το χωρισμό τους επιστρέφει στην Ελλάδα, αγοράζει ένα οικόπεδο στα Άχλα και χτίζει το ξενοδοχείο «Όναρ». Στην Άνδρο είναι ιδιαίτερα αγαπητός και για τους ντόπιους θα είναι πάντα ο Μαθιός. Εκεί έμελλε να γνωρίσει και τη γυναίκα της ζωής του και μετέπειτα μητέρα της κόρης του, Μαρίνας.
Το love story του με τη διάσημη παρουσιάστρια ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2009, όταν εκείνη επέλεξε για τις διακοπές της το νησί, που αργότερα θα αποκαλούσε τον «επίγειο παράδεισό» της. Την περίοδο που οι πρώτες φωτογραφίες της «ωραίας Ελένης» με το νέο έρωτά της βλέπουν το φως της δημοσιότητας, εκείνη έπαιρνε διαζύγιο από τον Γιάννη Λάτσιο. Η ξαφνική δημοσιότητα που «απολάμβανε» ξαφνικά ο Ματέο τον τρομοκράτησε, ζητώντας τη βοήθεια επικοινωνιολόγου, ώστε να μπορέσει να διαχειριστεί τη νέα πραγματικότητα της ζωής του. Για το λόγο αυτό το ζευγάρι προσπαθεί να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να προστατεύει τον έρωτά του και την οικογενειακή του ευτυχία από το παιχνίδι του star system.
Γιώργος Μπόγρης
Πριν από τη σχέση του με την Έλλη Κοκκίνου, ο μπασκετμπολίστας ήταν γνωστός μόνο στους φανατικούς του αθλήματος. Στα 14 του έκανε τη διαδρομή Θήβα - Αθήνα πιο τακτικά και από οδηγό των ΚΤΕΛ… Η αγάπη του για το μπάσκετ και η προοπτική μιας μεγάλης καριέρας τον έφεραν στην πρωτεύουσα στα 15 του, να ζει μόνος του, να πηγαίνει σχολείο και να προπονείται.
Δύο χρόνια μετά, θα σηκώνει το Κύπελλο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων, δικαιώνοντας τον πατέρα του για τη γενναία απόφασή του να τον αφήσει να ζήσει μόνος κυνηγώντας το όνειρό του. Έπειτα ήρθαν ο Παναθηναϊκός και η σχέση του με την τραγουδίστρια στις αρχές του 2011, που εκτόξευσε τις «μετοχές» του στα ύψη. Τα χιλιόμετρα που τους χωρίζουν κατά καιρούς, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, αλλά και τα 18 χρόνια διαφοράς ηλικίας έχουν πυροδοτήσει πολλές φορές τις φήμες περί χωρισμού, όμως οι δυο τους παραμένουν ακόμα και έπειτα από σχεδόν επτά χρόνια σχέσης αγαπημένοι και ενωμένοι στις δυσκολίες.
Άλλωστε, όπως έχει δηλώσει ο ίδιος: «Δεν έχουμε στο μυαλό μας τι θα πει ο κόσμος, γιατί πολύ απλά δεν μας νοιάζει. Και γι’ αυτό είμαστε τόσο καιρό μαζί και συνεχίζουμε πολύ καλά, επειδή πάντα έχουμε να δώσουμε κάτι ο ένας στον άλλον. Περνάμε πολύ καλά, γελάμε πολύ, που είναι το πιο σημαντικό». Το μέλλον δεν αγχώνει και μόνο θετικά έχουν να πουν ο ένας για τον άλλο. «Θεωρώ πως ο Γιώργος μετά την Έλλη είναι εντελώς διαφορετικός άνθρωπος. Όπως και να εξελιχθεί, ό,τι και να γίνει, εγώ ξέρω πως μόνο έχω κερδίσει», δηλώνει ο διεθνής σέντερ.
Φίλιππος Μιχόπουλος
Πολλοί λένε ότι οι καλοκαιρινοί έρωτες δεν κρατάνε, όμως ο Φίλιππος και η Αθηνά Οικονομάκου κατάφεραν να γίνουν η εξαίρεση στον κανόνα. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το καλοκαίρι του 2013 στη Μύκονο, όπου η οικογένεια του 34χρονου επιχειρηματία διατηρεί ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της περιοχής του Ορνού. Από την πρώτη στιγμή όλα έδειχναν πως μεταξύ τους υπάρχουν μια μοναδική χημεία και μια έλξη… διαφορετική! Η επιμονή του Φίλιππου, η γλυκύτητά του αλλά και το πόσο πολύ αγαπάει και σέβεται τις γυναίκες ήταν κάποια από τα στοιχεία που κέρδισαν την ηθοποιό και το ζευγάρι μετράει ήδη τριάμισι χρόνια σχέσης.
Η ζωή του γοητευτικού επιχειρηματία είναι μοιρασμένη μεταξύ Μυκόνου και Αθήνας, καθώς τους καλοκαιρινούς μήνες πρέπει να βρίσκεται στο «νησί των ανέμων», όπου ασχολείται με την οικογενειακή επιχείρηση, ενώ το χειμώνα εργάζεται για το ξενοδοχείο από τα γραφεία τους στην πρωτεύουσα. Η απόσταση αυτή όμως δεν πτοεί το ζευγάρι. Η όμορφη ηθοποιός περνά τα τελευταία καλοκαίρια της στο νησί του συντρόφου της, ενώ, όταν βρίσκουν χρόνο, λατρεύουν να ταξιδεύουν προς γνωστούς και άγνωστους προορισμούς, που ανανεώνουν και αναζωογονούν τη σχέση τους.
Σπύρος Χατζηαγγελάκης
Ο νεαρός ηθοποιός γεννήθηκε στην Ορεστιάδα, την οποία εγκατέλειψε για να σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής της Θεσσαλονίκης. Εκεί ήρθε σε επαφή με τη μεγάλη του αγάπη, το θέατρο. Το 2008, μαζί με άλλους 13 ανθρώπους με κοινά όνειρα και ανησυχίες, δημιούργησαν τη θεατρική ομάδα C for Circus. Οι επιτυχίες διαδέχονταν η μία την άλλη και οι δελεαστικές προτάσεις δεν άργησαν να έρθουν από την πρωτεύουσα για τον ταλαντούχο ηθοποιό. Με τη Μαίρη Συνατσάκη γνωρίστηκαν στις αρχές του 2015, μέσα από κοινή θεατρική παρέα.
Ήταν ένας έρωτας κεραυνοβόλος, τόσο για την όμορφη παρουσιάστρια όσο και για τον ηθοποιό που πρωταγωνιστούσε τότε στην παράσταση «Ο Ρόζενκραντζ και ο Γκίλντεστερν είναι νεκροί». Ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτισε για πρώτη φορά μαζί τον Μάιο του 2015 και έκτοτε οι σόλο εμφανίσεις τους σπανίζουν, επιβεβαιώνοντας τον κανόνα ότι ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται. Η Μαίρη, μάλιστα, πριν από μερικούς μήνες αποφάσισε να μετακομίσει στα Εξάρχεια, για να είναι κοντά στο σπίτι του αγαπημένου της και άτομα από το φιλικό της περιβάλλον αποκάλυψαν ότι το ζευγάρι ετοιμάζεται σιγά σιγά να μείνει κάτω από την ίδια στέγη, ενώ δεν αποκλείει και το ενδεχόμενου του γάμου.
Αλεξ Φραντζολίνι
Ο ιταλικής καταγωγής αρχιτέκτονας, αν και έχει τη γοητεία και το σεξαπίλ Λατίνου σταρ, δεν έχει καμία σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο. Ο Αλεξ εκπαιδεύτηκε στο interior design και το βιομηχανικό σχεδιασμό στο Πολυτεχνείο του Μιλάνου, ενώ συνέχισε τις σπουδές του και στο Λονδίνο. Η γνωριμία του με την Ντορέττα Παπαδημητρίου, το 2015, ήταν μοιραία. Οι δυο τους ήρθαν σε επαφή μέσω κοινών γνωστών και αμέσως κατάλαβαν ότι ήταν φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο.
«Ο Αλεξ την κατέκτησε με την ευγένεια και το χιούμορ του. Δεν έδειχνε να βιάζεται κι αυτό την έκανε να νιώθει ήρεμη και ασφαλής», έχει αποκαλύψει άτομο από το περιβάλλον της παρουσιάστριας. Οι δυο τους περνούν όμορφες στιγμές μαζί και, εκτός από τον έρωτά τους, τους συνδέει και η ίδια αγάπη για τη γυμναστική. Μάλιστα, ο γοητευτικός αρχιτέκτονας έχει έρθει πολύ κοντά και με τους γιους της αγαπημένης του, Διονύση και Φίλιππο. Η συμπάθεια που έχει αναπτυχθεί μεταξύ τους είναι πολύ σημαντικό πράγμα προκειμένου να προχωρήσει η σχέση του ζευγαριού, καθώς η Ντορέττα ήταν πάντα προσεκτική με το να γνωρίσει τους συντρόφους της στους γιους της.
Αν και η ίδια προσπαθούσε πάντα να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, το γεγονός ότι μιλάει πια ανοιχτά για τη σχέση της και έχει δηλώσει αρκετές φορές ότι θα ήθελε να κάνει ένα ακόμα παιδί έχει κάνει πολλούς να μιλούν για κουφέτα μέσα στο 2017.
Ανδρέας Καψάλης
Ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από το μόνιμο χαμόγελο ευτυχίας της Έλενας Παπαρίζου δεν είναι άλλος από το γοητευτικό πολιτικό μηχανικό. Ο Ανδρέας γεννήθηκε το 1970 και είναι γόνος εύπορης οικογένειας του Κολωνακίου.      Πρωτότοκος γιος του Αθανασίου Καψάλη, πολιτικού μηχανικού, που το 1965 ίδρυσε την κατασκευαστική εταιρία Κάστωρ, ήξερε ακριβώς τι ήθελε και πώς να το πετύχει από μικρός. Αποφοιτώντας από το Κολλέγιο Αθηνών έφυγε για σπουδές στο Ομοσπονδιακό Ινστιτούτο Τεχνολογίας στη Ζυρίχη.
Επιστρέφοντας από την Ελβετία δούλεψε στην εταιρία του πατέρα του και αργότερα, όταν αυτή πουλήθηκε, ως υψηλόβαθμο στέλεχος σε άλλες κατασκευαστικές. Το 2002 ο ίδιος και τα αδέλφια του, Τάκης και Αντώνης, ιδρύουν τη δική τους εταιρία, Momentum Development. Έχοντας στο βιογραφικό του πολλές επαγγελματικές επιτυχίες αλλά και έναν αποτυχημένο γάμο, ήρθε στη ζωή του η όμορφη τραγουδίστρια. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2012 μέσω κοινής παρέας σε κοσμικό στέκι των νότιων προαστίων και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Από εκείνη τη στιγμή, η οποία υπήρξε καταλυτική και για τους δύο, είναι αχώριστοι.
Η ευτυχία πλημμύρισε ξανά την Έλενα, που έχασε πολλά κιλά και επανήλθε στην εικόνα της No1 καλλιτέχνιδος που τόσο αγαπήθηκε από τους Έλληνες. Έπειτα από τέσσερα χρόνια σχέσης και σχεδόν ένα χρόνο μετά τον κρυφό γάμο τους, απολαμβάνουν τις χαρές του έγγαμου βίου. «Δεν πιστεύω ότι ο γάµος σκοτώνει τον έρωτα. Σ’ εµάς έχει κάνει το αντίθετο: τον έχει δυναµώσει. Έχει πλουτίσει τη ζωή µου ο Ανδρέας. Νιώθω πιο πλούσια και αληθινά ευτυχισμένη», δηλώνει πλέον η Έλενα.