Latest News

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Οι στρέιτ γυναίκες έχουν τους λιγότερους οργασμούς!


Οι ετερόφυλες γυναίκες έχουν λιγότερους οργασμούς συγκριτικά με τους...
ετερόφυλους, αλλά και τους ομοφυλόφιλους άνδρες, bisexual άνδρες και γυναίκες, και τις λεσβίες- δηλαδή με όλους τους υπολοίπους.
Αυτό τουλάχιστον προκύπτει σύμφωνα με νέα μελέτη που πραγματοποίησαν από κοινού τα Chapman University, Indiana University και Kinsey Institute.
Και η εξήγηση γι' αυτό είναι τουλάχιστον θλιβερή.   Κατόπιν έρευνας σε 52.000 ενήλικες στις ΗΠΑ, διαφορετικών φύλων και σεξουαλικών ταυτοτήτων, προέκυψε πως ο λόγος που οι στρέιτ γυναίκες τερματίζουν τελευταίες στην «κούρσα» των οργασμών είναι επειδή αφενός δεν μπαίνουν στη διαδικασία να «βοηθήσουν» οι ίδιες τον εαυτό τους κι αφετέρου επειδή οι στρέιτ άνδρες δεν γνωρίζουν συνήθως τι να κάνουν για να ικανοποιήσουν την σύντροφό τους.  
  Ειδικότερα, η συντριπτική πλειονότητα των ετερόφυλων ανδρών (95%) δήλωσαν πως «συνήθως» έρχονται σε οργασμό κατά τις σεξουαλικές δραστηριότητες. Ακολουθούν οι γκέι άντρες (89%), οι bisexual άντρες (88%), οι λεσβίες (86%), οι bisexual γυναίκες (66%) και τελευταίες οι στρέιτ γυναίκες (65%). Μόλις το 1/3 των ετερόφυλων γυναικών (33%) δήλωσαν πως έρχονται «κάθε φορά» σε οργασμό, έναντι ποσοστού 59% και 75% για τις λεσβίες και τους ετερόφυλους άνδρες αντίστοιχα. Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι πως το 41% των ανδρών είπε πως οι γυναίκες σύντροφοί τους «πάντα» έρχονται σε οργασμό, κάτι που ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται από αυτά που λένε εκείνες. Αυτό κυρίως οφείλεται στο ότι πολλές γυναίκες μπαίνουν στη διαδικασία να προσποιηθούν «οργασμό» για πολλούς και διάφορους λόγους, όπως το προστατεύσουν την αυτοεκτίμηση του συντρόφου τους, να δείξουν χαρά ή ακόμη και προκειμένου να τερματίσουν μια σεξουαλική επαφή.    
Γενικά, όπως προκύπτει από τις απαντήσεις, οι γυναίκες που κάνουν προκαταρκτικά με τους συντρόφους τους (οποιουδήποτε φύλου) έχουν περισσότερους οργασμούς από τις στρέιτ γυναίκες που ντρέπονται να ζητήσουν από τον σύντροφό τους αυτό που θέλουν για να ικανοποιηθούν.    «Οι γυναίκες που έρχονται συχνότερα σε οργασμό συνήθως κάνουν περισσότερο στοματικό έρωτα, έχουν περισσότερη αντοχή στο σεξ, είναι πιο ικανοποιημένες με τη σχέση τους, ζητούν καθαρά αυτό που θέλουν στο κρεβάτι, επαινούν τον σύντροφο για κάτι που έκανε στη διάρκεια του σεξ, παίρνουν τηλέφωνο/ στέλνουν μέιλ με "πικάντικο" περιεχόμενο στον σύντροφο, δοκιμάζουν νέες στάσεις, πρωκτικό σεξ, πραγματοποιούν τις φαντασιώσεις τους, μιλούν "βρώμικα" και δεν φοβούνται να εκδηλώσουν την αγάπη τους πάνω στο σεξ», αναφέρει η μελέτη.    Ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον συμπέρασμα της έρευνας ήταν το ότι οι ομοφυλόφιλες γυναίκες έχουν πολύ περισσότερους οργασμούς από τις ετερόφυλες κι αυτό γιατί είναι σε θέση να καταλάβουν πολύ καλύτερα την γυναικεία ανατομία και το πώς συγκεκριμένες ενέργειες, όπως π.χ. διέγερση της κλειτορίδας, μπορούν να οδηγήσουν σε κορύφωση. Επίσης τείνουν να επιδίδονται σε στοματικό έρωτα εναλλάξ μέχρι και να έρθουν και οι δύο σε οργασμό. Κι αυτό ακριβώς είναι, σύμφωνα με τους ερευνητές, το κλειδί όλης της υπόθεσης.   Με άλλα λόγια, δεν εναπόκειται μόνο στο χέρι της γυναίκας να έρθει σε οργασμό αλλά και του άντρα (ή της άλλης γυναίκας, σε ορισμένες περιπτώσεις), που πρέπει να την βοηθήσει δίνοντας μεγαλύτερη προσοχή στην ανατομία της και αυτά που την ευχαριστούν.