Latest News

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Απορίες και ερωτήματα για την υπόθεση της Μαρίνα Ζέας - Ποιο είναι το χρέος Μιχαλολιάκου, Αγραπίδη, Μώραλη


Μποφόρ στο λιμάνι, αλλά και πολλές απορίες και ερωτηματικά έχουν προκαλέσει οι καταγγελίες του πρώην δημάρχου Μιχαλολιάκου για το σκάνδαλο με τη Μαρίνα Ζέας...
στον Πειραιά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Μια πρώτη εύλογη απορία είναι γιατί γίνονται τώρα οι καταγγελίες Μιχαλολιάκου και όχι την περίοδο που όταν δήμαρχος τηςπόλης, για μια υπόθεση που είναι γνωστή εδώ και σχεδόν 15 χρόνια και μάλιστα χωρίς κανείς να έχει προσφύγει στη Δικαιοσύνη;
Αυτό θα μπορούσε όμως να είναι το σύνηθες επιχείρημα όσων θα ήθελαν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη ή  υποβαθμίσουν και να συγκαλύψουν το σκάνδαλο, όπως χαρακτηρίζει την υπόθεση ο πρώην δήμαρχος.
Ο τελευταίος καταγγέλλει επί της ουσίας ότι αποδίδει ευθύνες στον πρώην πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη και τον πρώην δήμαρχο Χρήστο Αγραπίδη, επειδή  δόθηκε σε ιδιώτη μια μοναδική  έκταση φιλέτο του Δήμου Πειραιά, με τίμημα -χαρτζιλίκι 100.000 ευρώ! 
(Για να αντιληφθεί κανείς το μέγεθος του ποσού, να πούμε ότι το καφέ της Μαρίνας Ζέας πλήρωνε 30.000 ευρώ το μήνα πριν κλείσει το 2012)
Ωστόσο ακόμα και το "χαρτζιλίκι" 100.000 ευρώ δεν αποδίδεται επί χρόνια στο Δήμο Πειραιά με το πρόσχημα ότι τότε  είχαν προκληθεί επιπλέον φθορές στη Μαρίνα Ζέας...από τσουνάμι! 
Κι όλα αυτά τα χρόνια καμία δημοτική αρχή μετά τον Αγραπίδη (Φασούλα, Μιχαλολιάκου και τώρα Μώραλη) δεν φρόντισαν να κινήσουν διαδικασίες προς όφελος του Δήμου Πειραιά.
Ποιο είναι το χρέος Μιχαλολιάκου, Αγραπίδη,  Μώραλη;


Ο πρώην δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος οφείλει, έστω και τώρα, να προσφύγει στη Δικαιοσύνη και καταθέσει όσα στοιχεία διαθέτει για το "σκάνδαλο", όπως το χαρακτηρίζει, προκειμένου να ξεκινήσει εισαγγελική έρευνα για να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν ευθύνες ή όχι σε συγκεκριμένα πρόσωπα για την ιδιωτικοποίηση της Μαρίνας Ζέας.



Αποτέλεσμα εικόνας για αγραπίδης ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΝΕΤ
Ο τέως δήμαρχος και νυν αντιδήμαρχος Χρήστος Αγραπίδης με την ευαισθησία που τον διακρίνει πάντα σε ανάλογες περιπτώσεις, οφείλει να δώσει πειστικές απαντήσεις στις καταγγελίες Μιχαλολιάκου που τον εμπλέκουν στην υπόθεση με για τη Μαρίνα Ζέας, στο πλαίσιο της διαφάνειας στο Δήμο Πειραιά.


Ο νυν δήμαρχος Γιάννης Μώραλης δεν μπορεί να σιωπά τώρα που άνοιξε ξανά το θέμα και οφείλει να ενημερώσει άμεσα τον πειραϊκό λαό, δίνοντας στη δημοσιότητα τα στοιχεία για τι ακριβώς συμβαίνει με την υπόθεση της Μαρίνα Ζέας (Εάν τηρείται η σύμβαση με τον ιδιώτη και πόσα χρήματα έχει εισπράξει ο Δήμος και πόσα έπρεπε να έχει βάλει στα ταμεία του και  όλα αυτά τα χρόνια και κατά τη διάρκεια της θητείας του).

@ Περιμένουμε με ενδιαφέρον τις εξελίξεις στην υπόθεση της Μαρίνας Ζέας...