Latest News

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Οι σχέσεις Μητροπολίτη Σεραφείμ και Βαγγέλη Μαρινάκη - Τάραξε τα νερά η αποκάλυψη βόμβα για τον Καμμένο


Από τον Κύρο Παληκάρη 

Τάραξε τα νερά στο λιμάνι του Πειραιά η αποκάλυψη βόμβα του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ για ποιο κόμμα ψήφισε στις εκλογές και αναμένεται να προκαλέσει σοβαρές αναταράξεις στις μέχρι στιγμής άριστες σχέσεις με την ΠΑΕ "Ολυμπιακός" με την,,,
πειραϊκή εκκλησία.

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς αποκάλυψε ότι ψήφισε το κόμμα των  ΑΝΕΛ του Πάνου Καμμένου, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ψήφισα τον Καμμένο και δεν το κρύβω. Τον εκτιμώ και τον αγαπώ. Είναι άνθρωπος με πίστη»! 
 Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη του Σεβασμιωτάτου ΕΔΩ ( Ηχητικό μετά το 31' )

Η δήλωση αυτή έσκασε σαν ρουκέτα στην Ακτή Μιαούλη. Κάτω στον Πειραιά είναι γνωστό ότι αρωγός στο έργο της Μητρόπολης Πειραιώς επί πολλά χρόνια με πλούσιο φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο ως ισχυρός στυλοβάτης είναι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης.
Η αποκάλυψη Σεραφείμ για την προσωπική και πολιτική φιλία με τον Πάνο Καμμένο τον οποίο μάλιστα ψήφισε στις εκλογές, αναμένεται προκαλέσει αναταράξεις μεταξύ του Μητροπολίτη και προέδρου του Ολυμπιακού, ο οποίος  δεν φαίνεται να διατηρεί τις καλύτερες σχέσεις με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ τον τελευταίο καιρό. Οι τόνοι της αντιπαράθεσης έχουν ανέβει στο κόκκινο με αλλεπάλληλες καταγγελίες Καμμένου με αποκορύφωμα τη μήνυση στα "Παραπολιτικά".
Η προσωπική σχέση του Μητροπολίτη Πειραιώς με τον Π. Καμμένο και η πολιτική του τοποθέτηση και στήριξη των ΑΝΕΛ που προφανώς ήταν σε άγνοια του Βαγγέλη Μαρινάκη δεν μπορεί παρά να προβληματίσει (αν όχι να ενοχλήσει) τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Το επόμενο διάστημα θα δούμε πως το Άγιο Πνεύμα θα δώσει τη σοφία του...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ