Latest News

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Έχασε τη δουλειά της λόγω της... ομορφιάς της!


Η ομορφιά είναι πάντα μεγάλο ατού για όποιον θέλει να κάνει καριέρα στην τηλεόραση...

Η 24χρονη Εμα Χαλς, όμως, από τη Βρετανία, μάλλον αποτελεί την εξαίρεση του κανόνα, αφού, όπως υποστηρίζει, απολύθηκε από την εταιρία παραγωγής UNIT TV επειδή, όπως της είπε το αφεντικό της, «ήταν πολύ όμορφη».
Το αφεντικό της, πάντως, δήλωσε στη «Mirror» ότι η -αν μη τι άλλο εμφανίσιμη- κοπέλα απολύθηκε έπειτα από τρίμηνη δοκιμή, καθώς δεν τους ικανοποιούσε σε μια σειρά από πράγματα.
Η Hulse εργαζόταν στον τηλεοπτικό σταθμό UNIT TV για μόλις 5 λεπτά, όταν ο μάνατζερ την ενημέρωσε ότι πρέπει να φύγει διότι «θα έπρεπε να βρίσκεται στην πασαρέλα».
Όπως περιέγραψε σε διάφορα Μέσα στα οποία μίλησε, έφτασε στη δουλειά της στις 9 το πρωί κι έπειτα από ελάχιστα λεπτά, έλαβε ένα περίεργο μήνυμα με το οποίο την ενημέρωναν ότι δεν ήταν πλέον αναγκαία. «Μίλησα με τον μάνατζερ και με ρώτησε αν είμαι μοντέλο. Φορούσα απλά ένα κραγιόν, μια μπλούζα και ένα παντελόνι. Πραγματικά δε νομίζω ότι ήμουν άσεμνη», δηλώνει. Μάλιστα, όπως είπε, ο μάνατζερ ζήτησε το τηλέφωνό της και πρότεινε να βγούνε για ποτό!
Η εταιρεία από τη μεριά της πάντως δήλωσε έκπληκτη από τη συμπεριφορά του μάνατζερ, σημειώνοντας πως είναι ενάντια στην πολιτική και το ήθος της. Έτσι αποφασίστηκε να τερματιστεί η συνεργασία της εταιρείας με τον εν λόγω μάνατζερ.