Latest News

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Γάτες με... βιογραφικό ψάχνουν σπίτι! (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Κάθε χρόνο περίπου 2.7 εκατομμύρια γάτες μένουν στο δρόμο... 

Ένας πολυμήχανος φιλόζωος από το Λος Άντζελες, προσπαθώντας να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να υιοθετηθούν όσο τον δυνατόν περισσότερες, σκέφτηκε απλά να τις προωθήσει λίγο καλύτερα από ό,τι συνέβαινε μέσω των απλών αγγελιών.
Έτσι, στο τοπικό καταφύγιο αδέσποτων πρόσθεσε κρυφά στη βιτρίνα, καρτέλες που έφτιαξε ο ίδιος και απεικονίζουν τις γάτες μία μία με τα ονόματα που τους χάρισε ο ίδιος, αλλά και τις... προτιμήσεις τους: τί τους αρέσει και τί όχι.
Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια, που κάνει κάτι τέτοιο, καθώς στο πλαίσιο του προσωπικού του project ονόματι «Obvious Plant» προσθέτει όπου μπορεί ανάλογες χιουμοριστικές πινακίδες.
Στην προκειμένη, αν όντως βοηθήσουν τη κατάσταση και οι γατούλες βρουν σπίτι... ακόμη καλύτερα!
Γνωρίστε τις:
 

Dinky: Της άρεσει να παίρνει υπνάκους. Δεν της αρέσει να της μιλάνε με παιδική φωνή: «Είμαι 36 χρόνων σύμφωνα με τα χρόνια της γάτας. Σταματήστε σας παρακαλώ. Dinky»


Leche: Της αρέσει να είναι κοινωνική. Δεν της αρέσει το αυξανόμενο χάσμα των μισθών μεταξύ πλούσιων και φτωχών που έχει ως αποτέλεσμα τη συρρίκνωση της μεσαίας τάξης.

Delores: Της αρέσει να χαζεύει έξω από το παράθυρο. Δεν της αρέσει η κατάρα του σατανικού μάγου που την μεταμόρφωσε σε γάτα.

Honey: Της αρέσει το μαγιοβότανο. Δεν της αρέσουν τα πουλιά. «Είναι τιποτένιοι, ουράνιοι μάγοι και πρέπει να υπακούν στους νόμους της βαρύτητας!, Honey»

Lola: Της αρέσει να κοιμάται κάτω από τις αχτίδες του ήλιου. Δεν της αρέσει ο 15ος αιώνας της φεουδαρχικής Ιαπωνίας. Παρακαλώ πολύ μη γυρίσετε τη Lola πίσω στον 15ο αιώνα. Δε θα είναι χαρούμενη (ο 16ος είναι ok). 

Sabrina: Της αρέσουν οι άλλες γάτες. Δεν της αρέσει εκείνο το μπλουζάκι σου. Ξέρεις εσύ ποιο είναι αυτό.

Sylvia: Της αρέσει ένα ήσυχο σπίτι. Δεν της αρέσει όταν οι τζαζίστες αποκαλούν ο ένας τον άλλον «γάτες». «Αυτή είναι δική μας λέξη. Sylvia».

Zeta: Της αρέσει να της τρίβουν την κοιλιά της. Δεν της αρέσουν οι στοιχειωμένες αυλές. Συγγνώμη, αλλά η Zeta σιχαίνεται τα φαντάσματα. Αν μένεις σε στοιχειωμένη αυλή, παρακαλώ πολύ διάλεξε άλλη γάτα.

Grace: Της αρέσει να παίζει με τα παιχνίδια της. Δεν της αρέσει το «άσπρισμα» των χολιγουντιανών ταινιών. Η Grace πιστεύει στην ακριβή απεικόνιση της εθνικής διαφορετικότητας και αν διαφωνείς τότε ετοιμάσου να σου πει για ποιο λόγο είσαι 100% λάθος.