Latest News

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Βαγγέλης Μαρινάκης: Μην κράζετε τους παίκτες και τον προπονητή του Ολυμπιακού! (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βγήκε και στήριξε  δημόσια τους παίκτες και το προπονητικό τιμ του Ολυμπιακού μετά την ήττα με...
τον Πανιώνιο.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός δήλωσε: 
«Επειδή ακούγονται διάφορα και είναι μια δύσκολη στιγμή, θέλω να πω το εξής. Βρισκόμαστε σε μία συνεχή μάχη. Μέχρι τώρα έιμαστε μέσα σε όλους μας τους στόχους. Υπάρχουν και κακά αποτελέσματα, υπάρχουν ατυχίες, υπάρχουν και λάθη.
Εμείς είμαστε εκεί να παλαίψουμε και να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα. Να κερδίζουμε. Για αυτό, αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχουν περιθώρια ούτε για κραξίματα, ούτε για τίποτα. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε σκληρά, να βγάλουμε τον εγωισμό μας. Οι παίκτες μας είναι οι καλύτεροι και θα δείτε πολύ σύντομα τα καλά αποτελέσματα.
Στηρίζω όλους τους παίκτες, το προπονητικό τιμ και όλους όσους βρίσκονται κοντά στην ομάδα. Είμαστε μια οικογένεια και συνεχίζουμε ενωμένοι και δυνατοί. Συνεχίζουμε έτσι, είτε το θέλουν πολλοί είτε δεν το θέλουν.
Επίσης, το να βρίζει κάποιος παίκτη του Ολυμπιακού, είναι απαράδεκτο. Όλοι έχουμε νεύρα, όλοι είμαστε φανατικοί, όλοι μπορεί να περνάμε δύσκολες στιγμές. Αλλά παίκτη του Ολυμπιακού ή τον προπονητή μας δεν μπορεί κανείς μέσα στο γήπεδο να εκδηλώνεται εναντίον του.
Βρισκόμαστε σε μία μάχη και τις μάχες τις κερδίζουμε όταν είμαστε ενωμένοι. Τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο»