Latest News

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Η απίστευτη ιστορία ενός στρατιώτη - κερατά: Πώς εκδικήθηκα την γυναίκα μου όταν έμαθα πως με απάτησε με 60 άνδρες!


Viral έχει γίνει η ιστορία ενός στρατιώτη, ο οποίος περιέγραψε στους διαδικτυακούς φίλους του  το πώς εκδικήθηκε την πρώην γυναίκα του, η οποία τον κεράτωσε όχι με έναν, αλλά με 60 άντρες...
στον ιστότοπο Reddit.
Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω κοινών γνωστών και παντρεύτηκε γρήγορα, ώστε να μπορεί να περνά περισσότερες ώρες μαζί, καθώς η ίδια υπέφερε από κρίσεις επιληψίας.
Επίσης, ο στρατιώτης έστελνε μία επιταγή στην γυναίκα του ώστε να μπορεί να καλύπτει τις ιατρικές της ανάγκες, ενώ εκείνος πολεμούσε για την πατρίδα, πιστεύοντας όμως ότι όλα πάνε καλά μεταξύ τους.
  • Οι υποψίες
Ο στρατιώτης ξεκίνησε να έχει υποψίες όταν η γυναίκα του ξεκίνησε να λείπει πολλές ώρες από το σπίτι για να πηγαίνει την μητέρα της στο νοσοκομείο, ενώ μερικές φορές έκανε και ταξίδια εκτός πόλης.
Η οικογένειά της ήταν αυτή που αποκάλυψε στον στρατιώτη την απιστία της. Εμαθε ότι η ίδια είχε κοιμηθεί με 60 διαφορετικούς άντρες, οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν στρατιώτες.Έχοντας στην κατοχή του στοιχεία που αποδείκνυαν ότι  η ίδια είχε συλλάβει όταν εκείνος ήταν εκτός πόλης και ότι ο πατέρας του μωρού ήταν άλλης εθνικότητας και χρώματος, κατάφερε να την κάνει να παραδεχθεί ότι το διαζύγιό τους έγινε λόγω μοιχείας.
Ωστόσο, το σοκαριστικό είναι ότι  η γυναίκα του δεν δίστασε καν να πει ενώπιον του δικαστή, ότι ο άντρας της ήταν ομοφυλόφιλος και ότι είχε συνάψει σχέση με τον 18χρονη ανιψιό της.
  • Η στιγμή της εκδίκησης
Εν τέλει, τα λόγια της δεν ήταν πιστευτά, με αποτέλεσμα η απόφαση να ήταν αυτό που ήθελε να ακούσει ο στρατιώτης. Συγκεκριμένα το δικαστήριο όχι μόνο έδινε όλη την περιουσία στον άντρα, αλλά της έδωσε διορία μόνο 30 μέρες, ώστε να διευθετήσει το θέμα.
Μάλιστα, σύμφωνα με όσα έγραψε στο Reddit, ο ίδιος δεν την λυπήθηκε ούτε όταν γύρισε στο δικαστήριο και του είπε «Και πού θα πάω; Πώς θα ζήσω;»
Γιατί πάντα η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο και στην περίπτωση της... παγωμένο.
  • Η απιστία
Η ίδια δεν άργησε να παραδεχθεί την απιστία της, λέγοντάς του όμως ότι είχε πάει μόνο με ένα άντρα και ότι αυτός την είχε αφήσει έγκυο.
Ο κόμπος στο χτένι έφτασε όταν ο απατημένος άνδρας πήγε στο σπίτι του για να πάρει τα πράγματα του και κατάλαβε ότι αυτό και το αμάξι του χρησιμοποιούνταν κανονικά από τον εραστή της γυναίκας του.