Latest News

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Τα 5 πιο συνηθισμένα λάθη των ανδρών στο κρεβάτι που… κάνουν έξαλλες τις γυναίκες



Στο κρεβάτι προτιμάτε ποιότητα ή ποσότητα; Όποια και αν είναι η απάντησή σας, η προσδοκία για τη σεξουαλική ικανοποίησή σας από τον σύντροφό σας...
είναι δεδομένη.
Για να φτάσετε στην κορύφωση χρειάζεται να προσελκύσετε ο ένας τον άλλον. Κατά πόσο όμως κάτι τέτοιο είναι εφικτό; Αναμφισβήτητα, πολλές γυναίκες δεν καταφέρνουν να φτάσουν σε οργασμό εξαιτίας λάθος χειρισμών των συντρόφων τους. Ποια είναι αυτά;
Όχι στις αγκαλιές;
«Εκνευρίζομαι που προχωρά απευθείας στην διείσδυση. Γιατί δεν καταλαβαίνει ότι εμείς οι γυναίκες χρειαζόμαστε χάδια, τρυφερότητα  και περισσότερο χρόνο;», είναι κάτι που επαναλαμβάνεται συχνά σε συζητήσεις γυναικών. «Οι άντρες βιάζονται να κάνουν αυτό που νομίζουν ότι πρέπει ενώ οι γυναίκες θέλουν χρόνο για να χαλαρώσουν και να το απολαύσουν», εξηγεί η Τζούλι Ορλοβ, συγγραφέας του βιβλίου «Το μονοπάτι της αγάπης».
Το γυναικείο κορμί έχει κόκκαλα!
Είναι γνωστό πως οι άνδρες έχουν σεξουαλικές φαντασιώσεις, αλλά κάποιες φορές δεν συνειδητοποιούν πως το γυναικείο σώμα δεν είναι φτιαγμένο από… πλαστελίνη. Έτσι, αν και προσπαθούν να καινοτομήσουν, συχνά εφαρμόζουν ακραίες πρακτικές που είναι επικίνδυνες και μπορεί να προκαλέσουν τραυματισμούς ενώ παράλληλα κάνουν τις γυναίκες να νιώθουν άβολα.
ΔΕΝ είσαι μάστερ του σεξ
Οι περισσότεροι άνδρες πιστεύουν πως είναι ειδικοί στο σεξ, ωστόσο πολλοί κάνουν λάθος. Κάποιοι προσπαθούν να εντυπωσιάσουν αλλά δεν τα καταφέρνουν. Γυναίκες, αντί να τους αφήνετε να συμπεριφέρονται ως οι «τα  ξέρω όλα», πάρτε το παιχνίδι πάνω σας και οδηγήστε τους στο ρυθμό και τις κινήσεις που σας προσφέρουν μεγαλύτερη ευχαρίστηση στο κρεβάτι. Έτσι θα περάσετε καλύτερα και οι δύο.
Λίγο τακτ δεν βλάπτει…
Κάντε τον σύντροφό σας να καταλάβει πως η κλειτορίδα σας δεν μοιάζει σε τίποτα με το πέος του. Και ότι δεν είναι το καλύτερό σας να την πιέζει και να την τρίβει με δύναμη όπως όταν αυνανίζεται ο ίδιος.  Έτσι λοιπόν όι δεν σας αρέσει μην διστάσετε να το πείτε.
Όχι στο σκληρό πορνό
 Αυτό είναι ίσως τα πιο συχνό λάθος που κάνουν οι άνδρες κατά την διάρκεια του σεξ με την σύντροφό τους. Σύμφωνα με την Ορλόβ πάντως, οι γυναίκες δεν θέλουν να νιώθουν ότι πρωταγωνιστούν σε ταινία σκληρού πορνό. Τουλάχιστον όχι επί μονίμου βάσεως.